Wywiad z Irronizator |
Witajcie Kochani, jak nastało na wtorek mam dla Was kolejny wywiadzik, udzielił go gracz o nicku Irronizator. Zapraszam do czytania
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Irronizator: Cześć jestem Irronizator i bardzo mi się podoba serwer , pozdrawiam administracje 2) Co robisz w wolnych chwilach? Irronizator: Buduje, bawię się i czasami lubię coś wymyślić. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Irronizator: Budowanie i bawienie się w prawdziwe życie. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Irronizator: Boje się jak mam dostać bana lub mute 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Irronizator: yyy już od wersji indev 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Irronizator: Najpierw nie wiedziałem jak się zalogować mam premke i na necie zobaczyłem wiec poszedłem na creative i bardzo mi się spodobało że można spawnowac zwierzęta 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Irronizator: Że svipy mogą korzystać z WE >> worldedit 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Irronizator: Kolejka na 4fun i spawn survival. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Irronizator: Buduje i się bawię 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Irronizator: Denerwuje mnie jak ktoś mnie przezywa na /msg i jak chce ze mną pvp. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Irronizator: Nikt z administracji. PS. mało ich widzę :/ 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Irronizator: Przebywam z graczem szymgrom. Bardzo go lubię, pomaga mi, rozmawia itp. 13) Jak powstał twój nick? Irronizator: Wymyśliłem tak po prostu. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Irronizator: Na creative dodać /disguise tylko svipy, oto chodzi ze zamieniasz się w moba 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Irronizator: Wille z elektrycznym płotem, survival i kaktusy. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Irronizator: Nie wiedziałem co robić nie wiedziałem nawet ŻE DA SIĘ WYCIĄĆ DRZEWO!!! 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Irronizator: Spotkalem na moim ulubionym seedzie opuszczona kopalnie i nie znalazłem drogi ale miałem 5 diaxów. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Irronizator: Pozdrawiam administracje 19) Może teraz parę słów od siebie? Irronizator: W sumie.. to nie mam. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Irronizator: Okej. Ja tez dziękuje, serdecznie pozdrawiam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |