Złe lub gorsze! |
Nie móc grać w mc
Wolisz spędzić noc w ''lesie samobójców'' w Japonii czy siedzieć godzinę w szafie pełnej karaluchów? ![]()
Las samobójców
![]() ![]() Spędzić noc w pokoju, gdzie chodzi klaun czy spędzić noc w pokoju, gdzie ruszają się lalki? :d ![]()
Dobiłeś mnie.
Wybieram klauna, chociaż by się śmiał... Wolisz być w pokoju pełnym karaluchów, czy pokoju pełnym krzyżaków? D:
Krzyżaków
![]() Zawsze spać z otwartymi drzwiami głównymi czy zawsze spać z otwartym na oścież oknami? ![]()
Oknami, będzie więcej chłodku
![]() Jeść codziennie potrawy (normalnie, śniadanie, obiad itd.) których nienawidzisz czy jeść tylko jedna potrawe dziennie, którą byłby ryż? (Tylko jedna porcja ![]() ![]()
Jeść codziennie potrawy ktorych nienawidze.
Obudzic sie rano w lozku z masa karaluchow czy obudzic sie rano w lozku z 15 pajakami? ![]() 15'stoma
15 pająków
![]() Uderzyć klauna z siekierą (mógłby oddać) czy przytulić nawiedzona lalkę? ![]() ![]()
Przytulic nawiedzona lalkę
Wolałabyś/aś żyć bez jednej ręki czy żyć bez głosu? ![]()
Bez głosu.. Nie wiem jak takie osoby się czują, więc trudno było mi wybrać.
Prowadzić samochód bez prawo jazdy w wieku 10 lat czy prowadzić samochód po alkoholu w wieku 18 lat? ![]()
Prowadzić samochód po alkoholu w wieku 18 lat, prosty wybór.
Wolisz się ogolić na łyso i nie mieć włosów przez rok, czy dać sobie złamać nos i następnie mieć opłacony zabieg (wyglądałby jak wcześniej)? ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |