UNBAN |
1.Nick w grze: shcox
2.Data ukarania: 05.05.2018r. 3.Nick osoby karającej: pawelek1212 4.Powód bana: wyzwiska i omijanie banów 5.Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: nerwach wyzwałam dwie osoby po czym oczywiście przeprosiłam i dostałam bana po czym chciałam zobaczyć dlaczego tego bana dostałam bo nie byłam pewna i założyłam konto "tekila" po czym na nie dostałam IP bana. ale wsumie mogłam po prostu odrazu napisac na stronie a nie zakładac nowe konto, wiem ze zle ze wyzwałam ludzi i ale mineworld to fajny serwer i gdyby mi nie zależało na dalszej grze na serwerze nie pisałabym tego odwołania. Bardzo mi zależy na UNBANIE i teraz juz nigdy nikogo nie obraze
Cytat:nerwach wyzwałam dwie osoby po czym oczywiście przeprosiłam i dostałam banaNa twojej działce znajdowały się tabliczki. To co było na nich powypisywane było nieodpowiednie oraz obraźliwe. Akurat w trakcie sprawdzania owych tabliczek zaczęłaś wyzywać jakiegoś gracza na chacie, więc za to wszystko dostałaś tempbana (chociaż przyznaję, że pomyliłem się z komendą i zamiast napisać /tempban napisałem /ban, jednak szybko zostało to poprawione). Cytat:po czym chciałam zobaczyć dlaczego tego bana dostałam bo nie byłam pewna i założyłam konto "tekila" po czym na nie dostałam IP bana. ale wsumie mogłam po prostu odrazu napisac na stronie a nie zakładac nowe kontoPrzy banowaniu z tego co wiem wyświetla się powód. Nawet jeśli nie, to tak jak mówisz mogłaś od razu wejść na forum i od bana się odwołać, lub nawet zapytać poprzez prywatną wiadomość. Rozumiem jednak twoją sytuację i uważam, że najlepszym rozwiązaniem w tym wypadku byłoby zdjęcie bana na IP, lecz pozostawienie początkowego tempbana.
"4.Powód bana: wyzwiska i omijanie banów"
Wypowiem się wprost jasno. Czasem wyzwiska tak skutkują, lepiej się ugryźć w język i przemyśleć co się chce napisać. Owszem pod wpływem "złych" emocji nie da się samego siebie opanować. Trzeba się "wyżyć", w Twoim przypadku wyżywałeś się na graczach obrażając ich na chacie. Nie raz tak mam, przemyśle sprawę i napisze wręcz spokojne zdanie. Taka rada na przyszłość, gdy ktoś Cię wyzywa, denerwuje, oraz obraża bliskich. Zgłoś to administracji czasem lepiej to zgłosić niż zniżać się do czyjegoś poziomu. Ponieważ omijałeś bany, jestem neutralny w tej sytuacji z przechyleniem na tak. Życzę powodzenia w dostaniu UB.
xNightmaree czytaj ze zrozumieniem, osoba wyżej to koleżanka, nie kolega.
Co do samej prośby o unbana również uważam, że ip ban powinien być zdjęty a ty powinnaś dostać jedynie tempbana. Pozdrawiam
Ban został zamieniony na ban czasowy, po tym jak wygaśnie będziesz mógł wrócić do nas na serwer.
Wątek zamykam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |