Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

UNBAN

1.Nick w grze: zuzia
2.Data ukarania: 02.05.2018r. (około godziny 17:30)
3.Nick osoby karającej: Ladykotka
4.Powód bana: x-ray i multikonto
5.Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Gdy byłam na serwerze Creative gracz Wampir302 poprosił mnie o wynajęcie domku. Przełączyłam się na gamemode 1 i chciałam dokończyć budować domek, ale ten domek był z bloku diamentów i w pewnej chwili dostałam bana ale przecież nie mam x-ray a bloki diamentu brałam z gamemode 1. Wtedy się zdenerwowałam i zrobiłam sobie konta zuzia_ i zuzia_1 żeby wytłumaczyć problem, ale te również zostały zbanowane. Wiem, że tak nie wolno, ale zupełnie zapomniałam o forum. Przepraszam i życzę miłego dnia.
[Obrazek: 76a9c810-a075-48e4-b2c2-677fd268510e.jpg]
Odpowiedz

Na pewno chodzi o tryb Creative? Wydaje mi się, że o survival, jak już... Nie musiałaś być dostępna na SV w czasie dawania kary.
Odpowiedz

Myślę że sprawa x-ray jest do wyjaśnienia przez Lady Uśmiech

A za multikonta, moim zdaniem dostałaś zasłużoną karę, nie wolno ich robić. Do tego, tak jak napisałaś służy forum.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]
Odpowiedz

Tyle że te konta chcę usunąć a zachować 1: zuzia
Odpowiedz

Tęcza 

Cytat:Wtedy się zdenerwowałam i zrobiłam sobie konta zuzia_ i zuzia_1 żeby wytłumaczyć problem, ale te również zostały zbanowane.

Rozumiem, że pod wpływem nerwów i tak dalej, ale jednak powinnaś pamiętać o regulaminie jaki tutaj obowiązuje.

Tak jak pisze Marika, to, że w momencie bana byłaś na Creative to nie znaczy, że ktoś wykrył tego xraya na Creativie. Widocznie podejrzanie kopałaś na Survivalu przez co dostałaś bana. Jeżeli rzeczywiście posiadasz tego xraya dobrze byłoby, gdybyś się przyznała. Wtedy miałabyś większe szanse na unbana.
[Obrazek: ebb6b706d73d2.png]
Odpowiedz

I sory że napipsałam w dziale skarg

I czytam sobie z "BAN" od MetroBoomin. Czy moje konto też zostanie wyzerowane?
Odpowiedz

Nikt nie zadecydował o tym czy będziesz mogła grać na nowym koncie czy wyzeruje Ci się to konto na którym masz bana. Moim zdaniem powinnaś zacząć grać na nowym koncie. Rozumiem nerwy kiedy się dostaje bana na serwerze który że tak powiem "uwielbiasz". Robisz multikonta aby wytłumaczyć sprawę, lecz na marne zostały zbanowane. To tyle co chciałem powiedzieć, życzę szczęścia na UB. Oraz jaką decyzję podejmie Lady.
[Obrazek: giphy.gif]
Odpowiedz

To ja już sama nie wiem. To kto może mnie odbanować? Ladykotka czy inny admin lub mod?
Odpowiedz

Dostałaś bana za x-raya na serwerze survival, tak wyglądają niektóre z Twoich tuneli, każdy z nich prowadził bezpośrednio do rudy diamentów ukrytej za warstwą kamienia.

Sprawdzając ponownie Twoje tunele natknęłam się na tunel w którym rudy kopałaś razem z graczem o nicku MetroBomin który również został ukarany za x-raya i moim zdaniem żadne z Was nie powinno dostać szansy na odbanowanie. Jedyne za czym byłabym skłonna się przychylić to gra od nowa na nowych kontach. Oczywiście decyzja w tej kwestii należy do Wodza ponieważ wolałabym znać jego zdanie na ten temat.  

Jeszcze jedna sprawa która przemawia za tym iż nie odbanuję Twojego konta o nicku zuzia jest to iż sprawdzając Twoje IP odkryłam iż z Twojego IP logowały się również inne nicki co osobiście uważam za mutlikonto. A oto dowody:

[Obrazek: blqsqwd8rz25.png]

[Obrazek: skmh1gyoo2wc.png]

[Obrazek: mfzeolna7o24.png][Obrazek: fjccja6pupx9.png]

[Obrazek: 28my3hf339ur.png]
Odpowiedz

W porozumieniu z Wodzem dostałam możliwość podjęcia decyzji co do wyznaczonej kary, tak więc unbana nie będzie na to konto, możesz rozpocząć grę na nowym koncie od nowa.
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
4 gości