X-RAY |
1. Nick w grze: qrendo
2. Data ukarania: 27.04 3. Nick osoby karającej: System (?) 4. Powód bana: X-Ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Grając na tym serwerze nie miałem w zamiarach korzystania z X-Ray, jednak przeglądałem paczki tekstur i taką paczkę x-ray znalazłem (instalowałem już dawniej), pokusiło mnie żeby skorzystać. Serwer na prawdę mi się podoba, od dawna nic dobrego nie mogłem znaleźć. Myślę że za przyznanie się należy mi się druga szansa.
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Grając na tym serwerze nie miałem w zamiarach korzystania z X-Ray, jednak przeglądałem paczki tekstur i taką paczkę x-ray znalazłem (instalowałem już dawniej), pokusiło mnie żeby skorzystać. Serwer na prawdę mi się podoba, od dawna nic dobrego nie mogłem znaleźć. Myślę że za przyznanie się należy mi się druga szansa.
Okej, przyznałeś się lecz można ująć że "diabeł Cię skusił" miałeś tą paczkę od dawna. Nie wiem czy czytałeś regulamin, nie ingeruję w to. Wracając, moim zdaniem powinieneś dostać jeszcze jedną szanse za to że się przyznałeś. Lecz uważam że część surowców która została wydobyta nielegalnie powinna zostać odebrana. W końcu kara musi być.
Przez niecałe 2 godziny grania wiele nie uzbierałem, ale jak najbardziej usunięcie przedmiotów jest oczywiste.
Przyznałeś się, co szanuję. System nie ukarał Cię, byłam to ja. Myślę, że możesz dostać drugą szansę, przy czym mam nadzieję, że regulaminu będziesz przestrzegał oraz odinstalujesz tą paczkę tekstur, by Cię nie kusiło. Jestem za grą na nowym koncie, lub oddaniem itemów zdobytych przez X-Ray. Czekamy na decyzję Wodza.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |