Wywiad z Yourikowa |
Dzień dobry wszystkim, wtorek nastał dlatego też mam dla Was kolejny wywiad, udzieliła go Yourikowa, zapraszam do czytania.
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Yourikowa: Nazywam sie Patrycja mam 17 lat 2) Co robisz w wolnych chwilach? Yourikowa: Chodzę na siatkówke a wieczorami gram sobie. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Yourikowa: Moje Hobby: Sport, wiem ze mało ;/ 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Yourikowa: Niczego się nie boje najwyżej trochę pająków. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Yourikowa: 9 lat temu, byłam wtedy małą dziewczynką. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Yourikowa: Szukałam serwerów i napotkałam ten serwer 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Yourikowa: Taki modyfikowany to jest survival i bardzo mi się to podoba w sam raz dla mnie 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Yourikowa: Spawn zdecydowanie. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Yourikowa: Zbieram itemki i piszę na czacie. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Yourikowa: Nic bym nie zmieniła, tylko ta wersja co ma wejść 1.13 mnie zdenerwowała. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Yourikowa: Nikt. Wszyscy sa super 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Yourikowa: Z nikim , nieraz z Puciola 13) Jak powstał twój nick? Yourikowa: Od mojego nazwiska podobnego. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Yourikowa: Nic bym nie chciała serwer jest i tak dużo dopracowany 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Yourikowa: Nie zbudowałam ale planuje zbudować zamek 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Yourikowa: Trochę brat mi pomagał na początku i pokazywał co i jak, a tak to węgiel kopałam. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Yourikowa: Tak prawie się utopiłam :_: 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Yourikowa: Pozdrawiam serdecznie Administracje i wszystkich graczy również. 19) Może teraz parę słów od siebie? Yourikowa: Ten serwer jest zdecydowanie najlepszy z tych serwerów na których grałam. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Yourikowa: Również bardzo dziękuje i szanuje. Papa |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |