Ban |
Nick: Gidziol_PL
Data ukarania:27.03.2018 Osoba karająca: Animekowa Powód: reklamowanie (kanału na youtube) Według mnie i innych dlaczego nie powinienem dostać bana: to jest za dużo jak na reklamę (nawet nie serwera) raz napisałem a ja dostałem od razu bana na zawsze zamiast mute. Według mnie powinienem dostać muste długie ale nie bana. Dziękuje za odpowiedź Gidziol_PL Jeszcze ktoś na serwerze napisał że bana można dostać ale za reklamowanie serwerów
Nie wiem dlaczego zrobiłeś dwa wątki. Może przez przypadek, czy coś. W każdym razie Animekowa Cię zbanowała bo uznała to za słuszne. Możliwe że na Twoim kanale była jakaś reklama innego serwera, czy coś innego. Albo po prostu byłeś bardzo irytujący z reklamą. Myślę że można dać Ci kolejną szansę, decyzja należy do Animka lub Mira.
W owym czasie pojawiło się trzech graczy reklamujących kanał na YT gdzie filmy były z innych serwerów. Jeśli już chcesz reklamować swój kanał trzeba uzgodnić to z Adminem.
Dwóch bo ja i ktoś jeszcze a ja nawet nie wiedziałem że on tam jest i to nie był spam tylko jeden wpis na chacie proszę dajcie drugą i ostatnią szanse.
Ok, dostaniesz UB ale nie wysyłaj linków nie konsultując się z kimś z administracji.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |