Odwołanie od bana |
1. Nick w grze: DJFeel
2. Data ukarania: 21.02.2018 3. Nick osoby karającej: Ladykotka 4. Powód bana: x-ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Nie wiem po czym Admin podjął taką decyzję, przypuszczam że dlatego że w ostatnim czasie znalazłem sporo diaxów, ale znalazłem to uczciwie, ponieważ razem z przyjaciółmi stworzyliśmy sieć tuneli które mają odnogi na 10 kratek i co jakiś czas jest przerwa na6/7 kratek między nimi, a ja ostatnio postanowiłem rozkopywać te fragmenty i było tam sporo diaxów, które kopałem fortuną. Prosiłbym bardzo o unaba, ponieważ razem z kolegami mamy plany zbudować świetne budynki na tym serwerze, a jestem na tym serwerze od tygodnia i to ja go wyszukałem i poleciłem znajomym. Chciałbym jeszcze pograć na tym serwerze i jest to moja pierwsza kara w całej mojej karierze mc według mnie nie słuszna, którą otrzymałem jak byłem afk. Prosiłbym o pozytywne rozpatrzenie mojej prośby
To i tak nie masz źle ja nawet nie kopałem i nie miałem dużo diaxów (jakieś 11) Pozdrawiam
Cytat:stworzyliśmy sieć tuneli które mają odnogi na 10 kratek i co jakiś czas jest przerwa na6/7 kratek między nimi, a ja ostatnio postanowiłem rozkopywać te fragmenty i było tam sporo diaxów, które kopałem fortuną Zgadzam się że można kopać systemem który opisałeś ale tak się akurat składa, że większość rud które wykopałeś nie znajdowały się w tych tunelach ani w ich obrębie. Były to różne miejsca także tunele kopane z jaskiń które prowadziły bezpośrednio do rud które były schowane za grubą warstwą stona. Rozumiem, że można mieć szczęście ale w takie "zbiegi okoliczności" to ja nie wierzę. Jeśli natomiast chodzi o kilof z fortunką to nie ma on tu nic do tego ponieważ chodzi tu o ilość wykopanych rud a nie wykopanych diaxów. Cytat:jest to moja pierwsza kara w całej mojej karierze mc według mnie nie słuszna, którą otrzymałem jak byłem afkKary nie musisz otrzymać w momencie wykonywania przewinienia akurat tak się złożyło że w momencie kiedy sprawdzałam Cię pod kontem x-raya byłeś afk. Mogłeś go używać wcześniej, niekoniecznie w momencie dawania przeze mnie bana. Tyle ode mnie pozdrawiam.
Nawet nie wiem szczerze mówiąc czy został oskarżony słusznie, nawet nie zdążyłem się go jeszcze zapytać (tak, to mój kumpel, budujemy na serwerze razem z grupką znajomych) ale skoro system sprawdzania graczy działa tak prężnie to ban jest wystarczającym ostrzeżeniem i zapobiegnie podobnym błędom ze strony gracza. Nikomu nie przeszkadzamy a to wykroczenie było pierwszym i ostatnim błędem z naszej strony.
Jeżeli to możesz załagodzić sytuację to proszę mi wyzerować licznik konta i oddam wszystkie wydobyte diaxy, ale nadal chce kontynuować grę na tym serwerze
@Up podobnie jak Ziomek korzystałem też z tego teksturpacka, który sprawia że stone jest przezroczysty i podobnie jak on nie wiedziałem o jego zakazie, najmocniej przepraszam i chciałbym zacząć na nowym koncie o ile jest to jeszcze możliwe
Cześć itemów zostało zabranych. Usuniełam również zabezpieczenia Twoich 4 działek. Możesz założyć nowe konto na serwerze, gdy to zrobisz zgłoś się do mnie, oddam Ci zabezpieczenia działek żebyś mógł je założyć na nowym koncie.
Pozdrawiam i mam nadzieję, że tym razem Twoja gra będzie uczciwa.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
4 gości |