Wywiad z plackowyplacek |
Kochani jak co wtorek wrzucam dla Was kolejny wywiad, udzieliła go nam Natalia która na serwerze ukrywa się pod nickiem plackowyplacek (stała klientka w moim serwerowym sklepie) hehe, zapraszam do czytania
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. plackowyplacek: Mam na imię Natalia i mieszkam we Wrocławiu . 2) Co robisz w wolnych chwilach? plackowyplacek: W wolnych chwilach gram na waszym serwie lub wychodzę z kolegami na boisko. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. plackowyplacek: Tak, gram w piłkę nożną o czym wspomniałam wcześniej . 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? plackowyplacek: Najbardziej boję się ciemności ale tylko w realu . 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? plackowyplacek: Moja gra w Minecraft zaczęła się kiedy miałam około 9 lat. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? plackowyplacek: Moja przygoda na serwerze zaczęła się od wybudowania sklepu w którym sprzedaję banery. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? plackowyplacek: Na MineWorld podoba mnie się wiele rzeczy: bosy, wspaniałe eventy, to, że gracz może mieć aż 3 /sethome i zmiana skina . 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? plackowyplacek: Chyba rynek i sklep u Animka i Lady do którego bardzo często zaglądam 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? plackowyplacek: Robię banery ze skinami innych graczy, którzy poprosili mnie o ich wykonanie 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? plackowyplacek: Hmmm, chyba raczej nic. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? plackowyplacek: Nikt mi nie podpadł, bardzo lubię administracje serwera 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? plackowyplacek: xNightmaree, wika30000, julita258, Natalia2588 13) Jak powstał twój nick? plackowyplacek: Pamiętam, że kolega mi pobierał 1 raz minecrafta i ustawił mi nick plackowyplacek tak dla jaj i już zostało 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? plackowyplacek: Najbardziej chciałam by aby było coś takiego, że wchodzi się na stronę serwa wgrywa skin jaki się chce i potem wyskakuje komenda jaką trzeba wpisać na tym serwie i ma się wymarzonego skina 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? plackowyplacek: Niee, raczej niee. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? plackowyplacek: Stałam w miejscu nie wiedziałam nawet jak się chodzi i potem zbliżała się noc i coś mnie biło, a ja nie ogarniałam co się dzieje 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? plackowyplacek: Tak, 1 raz dostałam bana na innym koncie, ponieważ miałam cheaty, ale teraz gram uczciwie 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? plackowyplacek: Tak, pozdrawiam xNightmaree i wika30000 19) Może teraz parę słów od siebie? plackowyplacek: Bardzo mnie się tu podoba najlepszy serwer survival 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. plackowyplacek: Nie ma sprawy
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |