Prośba o UNBAN |
1. Nick w grze: XNoobdogX
2. Data ukarania: 18.01.2017 3. Nick osoby karającej: LadyKotka 4. Powód bana: Reklama 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Jestem Youtuberem, mama kanał na youtube. Chciałem wysłać link do mojego live z tego serva ale miałem w drugiej karcie na przeglądarce otwarty drugi mój film świeżo wysłany, i sprawdzałem ile jest like, wyświetleń i komentarzy. I przez przypadek skopiowałem link tego świeżo wysłanego filmu, a ten film to reklama mojego serwera no i przeprosiłem za to i powiedziałem, że wysłałem nie to, co trzeba, ale i tak zostałem zbanowany.
Bana dostałeś słusznie. Nie ważne, czy wysłałeś to przypadkowo, czy nie, reklama to reklama. Powinieneś bardziej uważać i się upewniać gdy kopiujesz linki. Osobiście uważam, że mógłbyś dostać drugą szansę, gdybyś okazał skruchę i jakoś się zrehabilitował.
Jako ze link do filmiku z reklama zostal wyslany przypadkowo to mysle ze mozna bylo by dac druga szanse, zadnych problemow nie sprawiales no moze oprocz 3 ostrzezien za spam linkamy do live. Ale poza tym nie ma z toba wiekszych problemow. Jestem za tym aby gracz dostal swoja druga szanse.
Pozdrawiam i zycze powodzenia z unbanem
Podtrzymuje to co napisała Milka. Można dać Ci drugą szansę. Jednak jeśli dostaniesz drugą szansę to proszę nie spam linkami do live.
Zgadzam się z osobami powyżej, wysłałeś to przypadkowo. Ogólnie nie ma z Tobą problemów, jak napisała Milka. Jestem za daniem drugiej szansy.
Większość osób które się tu wypowiedziały jest za daniem Ci drugiej szansy, szczegółowo wytłumaczyłeś jak doszło do tej sytuacji. Zgodzę się dać Ci drugą szansę i ściągnę bana pod warunkiem iż podobna sytuacja nie będzie już miała miejsca.
Pozdrawiam |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |