Prośba o odbanowanie |
1. Nick w grze: Beduin
2. Data ukarania:09.01.2018 r. 3. Nick osoby karającej: Prawdopodobnie MiroTcz bądź Animekowa 4. Powód bana: X-Ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Faktem jest, iż miałem X-Raya no i ni ukrywam, że jest mi strasznie przykro. Chciałbym ubiegać sie o tego unbana, ponieważ nie jestem kłopotliwym graczem, jestem przyjazny i co najważniejsze, obiecuję nie używać od dostania unbana aż po kres grania na danym serwerze. Przepraszam
Beduin zawiodłam się na Tobie, ja od Ciebie kupuje lapiz a tu się okazuje że Ty na x-rayu grasz Zgadzam się co do tego, że nie jesteś kłopotliwym graczem i w związku z tym jestem za tym żebyś dostał drugą szansę w postaci rozpoczęcia gry od nowa na nowym koncie.
(09-01-2018, 21:15 PM)Ladykotka napisał(a): Beduin zawiodłam się na Tobie, ja od Ciebie kupuje lapiz a tu się okazuje że Ty na x-rayu grasz Zgadzam się co do tego, że nie jesteś kłopotliwym graczem i w związku z tym jestem za tym żebyś dostał drugą szansę w postaci rozpoczęcia gry od nowa na nowym koncie. Kopać kopałem sam, X-Ray został ze starego serwera, no a był mi potrzebny tylko do szukania spawnerów, od zawsze moim zajęciem na serwerach było kopanie także ...
Niefajnie że cheatowales, ale widac że zalujesz. Jestes kulturalny i to twoj pierwszy ban więc jestem za daniem szansy.
(09-01-2018, 21:26 PM)_KoteQ_ napisał(a): Niefajnie że cheatowales, ale widac że zalujesz. Jestes kulturalny i to twoj pierwszy ban więc jestem za daniem szansy. Dziękuję
Ja nic do Ciebie nie mam Beduin, nie widziałam też żebyś był konfliktowym graczem. Jednak to że oszukiwałeś jest trochę przykre, tyle samo można osiągnąć bez oszukiwania a wystarczy trochę więcej wysiłku w włożyć.
Jestem za tym żeby dać Ci szansę gry od nowa.
(10-01-2018, 11:17 AM)Animekowa napisał(a): Ja nic do Ciebie nie mam Beduin, nie widziałam też żebyś był konfliktowym graczem. Jednak to że oszukiwałeś jest trochę przykre, tyle samo można osiągnąć bez oszukiwania a wystarczy trochę więcej wysiłku w włożyć. Dziękuję
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
6 gości |