UnBan |
1. sx22
2. 5.11.2017 3. Animekowa 4. Multikonto 5. Zalogowałem się tym kontem na innym komputerze . Nawet nie wiedziałem że za to jest kara.
Między logowaniami z Twojego ip było kilka min w dodatku to nie było 1 czy 2 konta ale 3. Proszę mi tu nie wmawiać że nie wiedziałeś, to jest tylko i wyłącznie w Twoim interesie zapoznać się z regulaminem serwera na którym grasz. Proszę się zgłosić do MiroTcz o wyrejestrowanie ostatniego konta. Inaczej Ub nie będzie przyznany.
Edit:W dodatku masz konta sx22, JAMNICZEK i jamniczek, z czego ostatnie zostało dopiero dziś stworzone, więc to nie jest logowanie się na swoje konto tylko tworzenie kolejnego nowego.
Ok, nie będę się rozpisywał ale ja nawet nie wiedziałem że takie coś jest na żadnym serwerze na jakim grałem nie było takiego czegoś. Czy ja Coś źle zrobiłem z logowaniem? czy nie można się logować na innym komputerze? Jak ja mam do niego napisać?
Napisałeś że zalogowałeś się na swoje konto ( twoim kontem jest JAMNICZEK) natomiast pojawił się komunikat na czacie z informacją że "jamniczek" zalogował się pierwszy raz. JAMNICZEK i jamniczek to nie jest jedno konto a 2 różne. Nie raz było wspominane na czacie przez nie jedną osobę z administracji że multikonta są zabronione a jeśli dzieli się z kimś łącze to się to zgłasza.
Co do twojej sprawy to ściemniasz mnie, na wcześniejszym poście który zamknęła Slou bo nie był napisany według wzoru twierdziłeś że "Proszę o z Unbanowanie konta sx22 oraz Jamniczek. Pojechałem do kuzynki (Jamniczek) i zalogowałem się tam na swoje konto gdyż chciałem jej coś pokazać co mam następnie zalogowaliśmy się z powrotem na jej konto i było napisana że dostała bana ja tak samo. Nie wiedziałem że tak może się zdażyć i nawet nie wiedziałem ze za to można dostać bana. Proszę spędziłem tam kilka godzin i zrobiłem trochę tam rzeczy i niechciałbym tego stracić. " Kolejny raz przytoczę że konto JAMNICZEK i jamniczek to 2 różne konta, natomiast wszystkie trzy ( jamniczek, JAMNICZEK i sx22) były zalogowane w odstępie nie większym jak 4min. Więc jakim cudem wszedłeś na swoje konto skoro jednak jamniczek to nowo stworzone konto? Dostaniesz UB tylko jak wyrejestrujesz jamniczek.
1. Nie ściemniam, nwm jak to udowodnić ,a ja już się pogubiłem w tym co napisałaś. Czm za to jest ban wogóle ?
Jak usunąć to konto jamniczek?
To mogę to konto ? bo mam dosyć pisania i tłumaczenia. Wiem teraz że tak nie można i dobra.
Wszystko zostało już napisane, jeśli nie rozumiesz przeczytaj kilka razy, może zrozumiesz.
A rzeczywiście ktoś mi napisał, że trzeba wyrejstrować konto "Jamniczek" tylko nikt mi nie odpisał jak , ja nie gram za długo więc nie wiem jak. Mogłabyś mi powiedzieć proszę ?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
8 gości |