[Podanie] R0berT |
Skończyłeś z polowaniami na graczy, coś tam pomagasz innym, więc i to na pewno by się rozwinęło w związku z nowymi obowiązkami. Nie byłam chyba nigdy świadkiem jakiś niestosownych uwag w stronę kobiet czy innych graczy, jak napisał Ziomej, a jeśli wydarzyło się to dawno to nie ma raczej sensu tego teraz przytaczać.
Jesteś zabawny, sympatyczny, kłótnie zdarzają się każdemu i to jest do poprawy. Jeszcze jeden plus za kreatywność i wytrwałość - dom przy spawnie na pewno wymagał mnóstwa czasu i cierpliwości. Podsumowując, jestem na TAK i liczę, że zobaczę Cię w zieleni ![]() ![]()
No więc tak Robercie. Zmieniłeś się na lepsze i to zauważają inni, ja również. Podanie napisane ok, mogłoby być bardziej czytelne ale nie czepiam się
![]() ![]() ![]()
Poznałem ciebie jako takiego łobuza ale widze że już sie serio wziąłeś za siebie
![]() ![]() ![]() ![]()
(08-10-2017, 21:06 PM)TheZiomej napisał(a): Jeszcze na poprzednim nicku odwalałeś różne rzeczy, pytałeś dziewczyn o rozmiar cycek, ja wiem ( Ziomej tylko nie wiem dlaczego wspominasz rzeczy które robiłem w pierwszej edycji
(12-10-2017, 13:40 PM)R0berT napisał(a):(08-10-2017, 21:06 PM)TheZiomej napisał(a): Jeszcze na poprzednim nicku odwalałeś różne rzeczy, pytałeś dziewczyn o rozmiar cycek, ja wiem ( To nie jest tak, że jak ktoś nie najlepiej zachowywał się w I edycji to zostaje to zapomniane w kolejnej. Na ocenę pracuje się przez całą grę tutaj, a nie tylko edycję. Mamy 3 podania o nierozstrzygniętym statusie i mocno podzielone zdania. Postanowiłem więc, że przyszły KidMod zostanie wyłoniony na drodze głosowania. ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |