/rtl na creative |
Witam, zauważyłem, że dużo osób na otwartym świecie celowo buduje wulgarne budowle przed kogoś działką bądź zalewa teren lawą. Większość osób stawia swoje działki w bliskiej odległości od spawna. Wpadłem więc na pomysł, aby dodać komendę /rtl na creative. Działała by ona tak jak na survivalu. Umożliwiła by tepanie się na dalsze tereny i robienie działek właśnie tam.
Koteku, gdyby na cv był taki sam system działek jak na sv, jedna osoba zacubowała ogromne tereny, np pół świata. Na cv można z łatwością dostać się do bloków dźwiękowych oraz szybko się przemieszczać więc stawianie tysięcy bloków dźwiękowych nie jest problemem.
a tak wgl MrBarto twój pomysł według mnie jest świetny ^^
Myślę że dodanie /rtl na creative jest dobrym pomysłem, nie raz jak wchodzę na cv podziwiam działki graczy i przyznam ze /rtl byłaby również dla mnie przydatną komendą Mam nadzieję, że jest to technicznie wykonalne i że inni gracze poprą ten pomysł.
Świetny pomysł Barto, przydałoby się takie coś. Można by było znajdywać wulgarne działki oraz zajmować działki gdzieś daleko. Jestem za dodaniem tej komendy na CV.
pola, a może dałoby się dodać jakiś limit takich działek, żeby nie można było stawiać ich za dużo? A tak wgl co do komendy jestem za
Cytat:pola, a może dałoby się dodać jakiś limit takich działek, żeby nie można było stawiać ich za dużo? A tak wgl co do komendy jestem za Jest limit i każdy może bez problemu podnosić, nawet taniej niż na głównej mapie. Nie zamierzam tego zmieniać, bo przeczyłoby to idei tego serwera (creative) i mogłoby doprowadzić w dalszej perspektywie do problemów. Co do RandomTP - można dodać na serwer.
RandomTP jest już dostępny na serwerze Creative na "otwartym świecie".
Przy okazji serwera creative, informuję o aktualizacji pluginu od zarabiania - teraz będzie wyświetlał komunikat po każdych 100 postawieniach/zniszczeniach bloków wraz z sumą pieniędzy jaka została uzbierana do tego momentu. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |