Przepraszam cały serwer z poprzedniej edycji, proszę o unbana |
1. Nick w grze: szatanizo
2. Data ukarania: 2017 - 05 - 19 22:49 3. Nick osoby karającej: _Mati13_ 4. Powód bana: unikanie bana, multikonta, toksyczne zachowanie 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Wydoroślałem z toksycznego i chamskiego zachowania. stałem się innym człowiekiem, milszym i spokojniejszym, mam kulturę osobistą (nie to co w dalszej przeszłości). Nie mam zamiaru tak jak wtedy robić 9 multikont zrobię 1 góra dwa. Ps: Przepraszam wszystkich z serwera którzy musieli ze mną wytrzymywać a szczególnie: Animekową, _Maci13_, MiroTcz, Slou, Ladykotke, za moje toksyczne zachowanie wobec was. Z poszanowaniem Szatanizo, Przepraszam wszystkich jeszcze raz.m
Ja myślę że się poprawiles
![]() ![]() ![]()
Cytat: Nie mam zamiaru tak jak wtedy robić 9 multikont zrobię 1 góra dwa Multikonta są zabronione. ![]()
Jeśli szczerze żałujesz i faktycznie dojrzałeś chociaż trochę to można dać Ci tą szansę (decyzja i tak zależy od najwyższego wodza
![]() ![]() ![]()
Ja też uważam że można dać Ci drugą szansę ale jeśli ją zmarnujesz to już kolejnej na pewno nie będzie. Chociaż jak napisała Animek, decyzja należy do "wodza plemienia"
![]()
Nick Maciego źle napisałeś, pisze się _Maci13_, ale jestem za tym aby dać Ci szansę
![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |