Propozycja |
(24-07-2017, 19:48 PM)button napisał(a): No bez przesady, proszę ale jak widać prawda w oczy kole Święty on nie jest . Jeśli twoim zdaniem adam jest wulgarny czy też prowokuje ciebie to proponuję napisać skargę, zrobić screeny a nie mówić/pisać ze on prowokuje, bo bez dowodów kary nie dostanie. Dodam jeszcze że wobec Adama jesteś nie miły co nie jest fajne.
Prędzej ty prowokujesz button , ja nie insynuuję , nie pomawiam i nie prowokuję , wulgarny też nie jestem , ostatnio nawet mnie posądzałeś o cheaty ze względu na "sposub kopania" podczas gdy siedziałem na mojej wyspie i ekspiłem w ekspiarce. Jak już Damexti napisała , możesz zrobić skargę
"Tylko kolega niech przeczyta Regulamin punkt 3 !" i Nie musisz przypominać mi regulaminu , znam regulamin prawie na pamięć dodatkowo codziennie sobię regulamin przypominam. " Święty on nie jest ." Każdy ma coś za uszami , a tak wgl. czy ja kiedyś powiedziałem , że jestem "święty" lub bez winy? Wystarczająco się pogrążyłeś wspominając o regulaminie , "w kwestiach nie uregulowanych należy stosować się do zasad dobrego wychowania oraz kultury " yhm widać po wcześniejszych postach.
Propozycja w tej chwili nie jest technicznie wykonalna. Może się to zmieni w niedalekiej przyszłości; jeśli tak to pojawi się informacja.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |