Wywiad z Makkev |
Witajcie, z uwagi na to iż dzisiaj wtorek, wrzucam dla Was kolejny wywiad, gracz Makkev który go nam udzielił chciał żebyście lepiej go poznali co bardzo mnie cieszy, zapraszam więc do czytania
![]() 1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Makkev: Hej nazywam się Maksymilian ale przyjaciele mówią na mnie ,,Maks". Jak już wiecie mój nick w MC to ,,Makkev". 2) Co robisz w wolnych chwilach? Makkev: W wolnych chwilach gram w MC np. Na MW. I często robię zdjęcia i czytam książki. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Makkev: Moje hobby to robienie zdjęć oraz kolekcjonuje różnego rodzaju gry na pc. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Makkev: Ogólnie to boje się śmierci oraz ciemności, a kiedyś jak byłem mały bałem się też zombie. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Makkev: Moja przygoda zaczęła się rok temu w marcu, a MC poznałem w 2012. ![]() 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Makkev: Gadałem akurat na Skype z Damexti a ona szukała jakiś serwerów ze surwiwalem i znalazła właśnie MW. I tak zaczęła się moja przygoda. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Makkev: Moim zdaniem jeśli chodzi o drugą edycje to spawn i wszystko co się na nim znajduje. 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Makkev: Najbardziej jeśli chodzi o drugą edycję, to podobają mi się ogromne drzewa na spawnie. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Makkev: Zazwyczaj od kiedy jest nowa edycja to zbieram surowce i level na enchanty na zbroję,miecze i szukam papug z Damexti. Też zbieram nowe osiągnięcia jakie doszły w wersji MC 1.12. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Makkev: Mnie denerwują creeper'y i szkielety. A raczej nic bym nie zmienił. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Makkev: Raczej nikt. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Makkev: Najczęściej czas na serwerze przebywam z Damexti, _BlackShield_ , moim bratem ,,Loyd78" i Marika07. 13) Jak powstał twój nick? Makkev: Mój nick powstał od trzech pierwszych liter mojego imienia i starego przezwiska. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Makkev: Marzę żeby mieć kiedyś pierwsze miejsce na evencie może być piątkowy event. ![]() 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Makkev: Ja akurat za bardzo to nie umiem budować, więc nie mam raczej żadnej budowy wartej podziwu. ![]() 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Makkev: Grałem na serwerze surwiwal SG z Damexti i budowaliśmy tam dom. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Makkev: Raczej nic. 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Makkev: Chcę pozdrowić Damexti, Marika07,_Diamentowa_, _BlackShield_ i administrację. 19) Może teraz parę słów od siebie? Makkev: Dziękuje za przeczytanie słów napisanych prze ze mnie. 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Makkev: Ja również dziękuje. ![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |