[PODANIE]Damexti |
Jesteś miła, wesoła, widzę jak pomagasz graczom. Gram z tobą i bardzo fajnie się gra Tylko trochę to zabijanie.... Ale na pewno się zmienisz Jestem za.
Jestem na Tak, tylko jednak warto popracować nad Agresją moja siostro moim zdaniem naprawdę się nadajesz ,jesteś bardzo aktywna, zaangażowana ; pomagasz innym graczom i jesteś dość miłą osóbką.
Jeśli przestaniesz mordować graczy i nie będziesz tak często afk to myślę że można wziąć ciebie na okres próbny.
Pomagalas jak mogłaś przy budowie 2giej edycji. : Jestem na tak
Cytat:Często jeżdżę do różnych krajów Europy np: Włoszech, Chorwacji czy też Australii. To zdanie brzmi dosyć dwuznacznie w takiej konstrukcji jakiej ty użyłaś Aż mi się przypomniał pewien obrazek: Z tego co widzę to nie ma z tobą problemów, grasz aktywnie (i liczę, że tak będzie nadal), jakoś się udzielasz. Nie mam super idealnego zdania na Twój temat, ale też nie jestem w stanie wyraźnie ci odmówić. Odnośnie zabijania, sam nie pamiętam bym widział jakieś częste wyraźnie szkodliwe zachowanie. Jak już było kiedyś wspomniane zabijać można, z umiarem, no i trzeba mieć świadomość, że są nowi gracze. Jako członek administracji musisz mieć to na względzie, co nie oznacza też, że masz być "miśkiem przytulaskiem", jedynie kopać pod ziemią i bawić się w farmera. Dostaniesz szansę na okres próby, a jeśli się sprawdzisz to zostaniesz na dłużej. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |