Odwołanie od bana |
1. Nick w grze: Dzordz
2. Data ukarania: 29.10.2020 3. Nick osoby karzącej: Ewka52 4. Powód bana: X-Ray Witam wczorajszego dnia dostałem słusznego i zasłużonego bana za x-raya. Wiem, że oszukiwanie w każdej grze nie jest stawiane w dobrym świetle szczególnie na serwerach społecznościowych gdzie twórcy zarabiają na utrzymanie serwera z mikropłatności z serwera jednak ja postanowiłem być cebulą i postanowiłem iść na skróty nie martwiąc się konsekwencjami. Jednak gdy otrzymałem bana to zrobiło mi się jednak przykro ponieważ razem ze znajomymi zbudowaliśmy naprawdę bardzo fajną mieścinę i wsm szkoda by było jakby cała nasza praca poszła na marne. Nie korzystaliśmy z Xraya dla korzyści finansowych lecz dla kupna potrzebnych materiałów do budowy budynków lub innych konstrukcji. Wiem też że naszymi poczynaniami w pewnym stopniu niszczyliśmy gospodarkę na serwerze, lecz teraz gdy dostaliśmy nauczkę nie będziemy już korzystać z tego oprogramowania i będziemy grać legitnie i czysto.
To tak jest to Twoja pierwsza kara. Przyznałeś się do winy razem z kolegami. Jednak Ty jak i Mrdobrysucharek mieliście najwięcej wykopanych rud z waszej czwórki. Jeśli chodzi o Ciebie to itemy zostaną zabrane, sam ban zostanie skrócony do 24 dni. Ban będzie dłuższy ponieważ miałeś najwięcej wykopanych rud co dla mnie jest punktem do dania dłuższej kary zamiast takiej jak Twoim znajomym.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |