ban za xray |
1. Nick w grze:khallex
2. Data ukarania: 29.10.2020 3. Nick osoby karzącej: Ewka52 4. Powód bana: X-Ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Witam, jestem świadomy mojego błędu, jest mi wstyd, jednak używając owego xraya chciałem tylko przyśpieszyć rozwój mojego małego miasteczka, które zbudowałem wraz z przyjaciółmi. Nie miałem zamiaru, oraz nie działałem używając tego cheata na niekorzyść graczy czy serwera. Moim celem było unowocześnienie naszych budowli oraz ich wyglądu. Jestem świadomy, że korzystając z xraya pogwałciłem regulamin serwera, żałuję tego, dlatego proszę o pozytywne rozpatrzenie mojej sytuacji w celu dokończenia budowy miasta.
1
Jestem za unbanem, za kopiowanie koxów są skrócenia banów do 2 tygodni to uważam że tutaj może być unban odrazu. Gracze nikomu nie szkodzili, jedynie budowali i byli napadani przez innych.
Nie zgodzę się z tym co napisał zkeram. Ub odrazu nie będzie. Cheaty czy kopiowanie to 2 różne kwestie, łączy je to, że obie są nie fair wobec innych. Jest to ułatwienie które nie jest tolerowane i jest karane u nas.
Wracając do odwołania. W waszych odwołaniach widać duże podobieństwo. Wiem, że graliście razem, przez co pewnie podpytaliście siebie nawzajem co napisać ale nie będę się czepiać o to. Mogłabym więcej wstawić ss dla potwierdzenia ale nie ma sensu. Sam też się przyznałeś do używania x-raya. Jest to pierwsza Twoja kara nie mniej jest dość poważna. Z automatu ub na pewno nie dam, mogę bana skrócić tak do 2 tyg. Oczywiście również będą zabrane itemy.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |