Wywiad z xmarys |
Witajcie kochani!
Przed nami pierwszy wywiad tej edycji!
Gracz xmarys zgłosił się jako pierwszy, zapraszam do czytania
Link do udzielenia wywiadu: Udziel mnie!
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się.
xmarys: jestem marysia w minecraft gram od 20.12.2019 2) Co robisz w wolnych chwilach? xmarys: gram albo w simsy albo na mineWorld 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. xmarys: jeszcze go nie odkryłam 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? xmarys: boje sie pająków,węży i wilków 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? xmarys: 20.12.2019 byłam bardzo szensliwa 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? xmarys: mój kolega (internetowy) ma i podal mi IP 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? xmarys: morzliwosc siadania 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? xmarys: crative jest super 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? xmarys: gram z kolegami albo sama w creative 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? xmarys: narazie nic ale moze kiedys 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? xmarys: nikt jeszcze nikt 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? xmarys: greninja , shimshak , DavidekYT , PIti3000q6 , wertywen_wfa , orliko,kuka143211 13) Jak powstał twój nick? xmarys: siostra mi powiedziala ze jak bende w chciala w pyszlosci sprzedac konto to nie moze byc naprzykad marysia123 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? xmarys: mieć vip+ bardzo 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? xmarys: duży dom ładny mozecie wpasc 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? xmarys: grałam w jednoosobowy tryb 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? xmarys: tak chlopcy jacys mówili mi ze dadzą mi bana 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? xmarys: Shimshak DavidekYT i duzo więcej 19) Może teraz parę słów od siebie? xmarys: nie moge sie doczekac nowej edycji 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. xmarys: nie to ja dziękuje
2
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
3 gości |