Odwołanie od bana |
1. Nick w grze:Michu3442
2. Data ukarania:11.04.2020 3. Nick osoby karzącej: ? 4. Powód bana:Xray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Pożyczyłem konto młodszemu bratu lecz nie spodziewalem sie ze bedzie na tyle glupi zeby sciagac i używać Xray dokładnie o całym zajściu rozmawiałem z jedną z administratorek o nicku Najcik
Zbanował Cię Naten_.
Co do naszej rozmowy, owszem wszystko wytłumaczyłeś. Rozmowa była spójna i konkretna, nie miałam wrażenia że mnie wkręcasz czy używasz modulatora głosu ( o ile się w ogóle da na DC go mieć). Zapomniałam wtedy dodać, że jak brat chciał grać-mógł sobie stworzyć swoje konto, a nie robić za Ciebie brudną robotę ![]() Odnośnie odwołania: do wzoru oraz przyznanie się do takowego incydentu było. Jestem za możliwością dania Ci UB pod warunkiem wyczyszczenia konta i zaczęcia gry od nowa. Ale nie ja tu jestem osobą decydującą ![]() ![]()
Rozumiem, że nieodpowiedzialne zachowanie Twojego brata jest na Twoją niekorzyść, ale trzeba tu wspomnieć, że współdzielenie konta jest ZABRONIONE na tym serwerze. Wiem, że nie mogłeś się spodziewać takiego obrotu spraw, ale nie mogę dać temu ujść od tak. Czy dużym problemem byłoby jakbyś zaczął grę na nowym koncie/nicku?
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |