Kolejne odwołanie... |
1. kvs1889
2. 09.04.2020 3. MarikaO7 4. reklama 5. Napisałem nazwe serwera pod wpływem stresu, jak dyskutowaliśmy napisałem, że mw nie może mieć takiego hostingu jak ten i ten serwer. Bardzo tego żałuję, nie zrobiłem tego specjalnie. Niedawno dostałem ub... ~kvs
To też przypomina mi zwyczajną wpadkę, znam Cie trochę i wiem, że nie reklamowałbyś serwera od tak. Zapomniało się o tym no i wyszło jak wyszło. Jestem za skróceniem kary do tygodnia, może dwóch.
Na wstępie zaznaczę, że dopiero dostałeś UB. Jednak reklama była przypadkowa. Na czacie sam przyznałeś się i znalazłeś swój błąd. Myślę, że to nie było celowe zareklamowanie i kara jednak za sam fakt podania nazwy powinna być zmniejszona...
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Uważam że należy się skrocenie kary, Macieq dostał skrócenie, wiec w tym wypadku uwazam ze można tez tak zrobić
PS dalej czekam na spawnery.
Jestem tego samego zdania co Melo. To była wpadka z tym serwerem. Zdążyłem poznać Cię lepiej i nie zareklamowałbyś serwera umyślnie więc jestem za skróceniem bana do tygodnia/dwóch.
Mógłbym chyba skopiować to samo co napisałem pod prośbą o ub wilkfa, nie każde podanie nazwy serwera to reklama i o ile rozumiem karanie każdego przypadku, to surowość kary powinna się różnić w zależności od powagi przewinienia. Perm należy się ludziom spamującym ip na chacie, ale nie rozumiem banowania na zawsze w każdym przypadku gdy komuś wymsknie się nazwa serwera.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |