Odwołanie od bana |
1.Wilkfo75
2.27.03.2020 3.Ladykotka 4.Reklamowanie innego servera na chacie gildyjnym 5.Moim zdaniem owy ban jest nie słuszny , gdyż nie była to reklama , nie zapraszałem na inny server , napisałem jedynie kilka przekleństw oraz nazwę servera (nie pełne IP) i do tego na Chacie gildyjnym do którego nikt prócz administracji oraz członków nie ma dostępu.
Jestem za skróceniem bana do 10 dni, ponieważ tak jak wilkfo mówi - do gildyjnego chatu ma tylko dostęp gildia jak i administracja, myślę że nawet jedna osoba tam nie wbiła bo w gildii nie ma dużo osób.
Dobrze wiedziałeś, że za reklamę grozi ban. Jesteś sam sobie winien. Reklama na czacie gildyjnym ma na celu to co zwykła na czacie globalnym - zaproszenie danych graczy na serwer. Mała liczba osób nic nie mówi. Ban jest słuszny i powinien zostać.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Kilka przekleństw i nie pełne ip? Oh sorry. Bana jedynie do 14 dni skrócić.
- SuperOski na komputerze
Dzień zagłady jest blisko....
Nie ma wątpliwości że była to reklama, ale jednocześnie warto rozróżnić między reklamą na chacie publicznym a chacie gildyjnym, dalej, jest różnica między spamowaniem "zapraszam na serwer X", a przyjacielskim zaproszeniem na jakiś serwer, prawdopodobnie nawet nie w celu odciągnięcia graczy od MW, a bardziej dla jakiejś odmiany. Według mnie, nieważne jaki wymiar kary wymierzy administracja w tej sprawie, będzie on słuszny, ale jednocześnie jest miejsce na złagodzenie tejże.
Nie jestem za unbanem, wilkfo kilkukrotnie wyzywał mnie na czacie prywatnym i publicznym, oraz dwukrotnie zareklamował inny serwer na czacie gildijnym
[img]file:///C:/Users/ASUS/Downloads/Kplayek.png[/img]Jestem za UNBANEM. ponieważ to NIE była reklama. Czat gilidyjny,niepełne ip, pare przekleńst to jest bardzie Dyspromocja nie w pełni publiczna.
1
1
Po rozmowie prywatnej z graczem Wilkfo75, jestem skłonna zmienić bana na czasowego 14 dniowego i taka kara zostanie wprowadzona. Mam nadzieję że to będzie ostatni raz
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |