[PROBLEM] |
NickName na servie: MłodyDronik
Server: Survival [PROBLEM] Witam otóż problem jest taki że zabił mnie creeper z powodu lagu servera. Wyruszyłem na wyprawe w poszukiwaniu itemków. Pływałem sobie łódką po oceanie i lutowałem statki ze skrzynek. Poznajdywałem emeraldy, książki, złoto, papier, żelazo. Wyszedłem na ląd by znaleźć wioskę i zbiłem jeszcze pare krów na skórę i mięso. Nagle zacząłem walkę z creeperem i jakoś w połowie walki server dostał laga, obraz gry stanął w miejscu na jakieś 1-3sec a jak już się "odladżyło" byłem martwy w dziurze po wybuchu. I do tego straciłem nie pamiętam dokładnie ile expo ale miałem jakoś 35-40lv i fajnie by było to odzyskać.
Tylko nie zawsze back działa, mi po śmierciach przez lagi back teleportował w miejsce czy coś gdzie miałem cały czarny ekran, po ponownym wpisaniu tej komendy tepał pod spawn
hej
Bez dowodow co miales w eq, oraz jaki lvl miałęs sa znikome szanse ze je odzyskasz
jedyne co moge potwierdzic, to to ze wczoraj były naprawde lagi, nie wiem czemu.
"w połowie walki server dostał laga, obraz gry stanął w miejscu na jakieś 1-3sec a jak już się "odladżyło" byłem martwy w dziurze po wybuchu.
Problem w tym, że gdyby to server miał laga to nie byłoby laga obrazu gry, a po prostu creeper zaciąłby się, nie mógłbyś go bić, a po lagu dopiero padłyby twoje uderzenia a creeper dopiero by wybuchł. To co opisałeś tyczy się laga gry, a nie serwera. ![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |