Szczere Odwołanie do Bana |
Mogę nawet oddać 20k z prowizją z tego czeku.Tylko błagam was.
Ok ale naprawdę ja chczę jeszcze grać na tym serverze .
Już trochę ochłoń. Na siłę nic nie zdziałasz. Od administracji zależy co z tobą. Narazie możesz tylko żałować, że wbijałeś z multikont.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Nie uważam że zasługujesz na unbana. Zostałeś upomniany wiele razy przez administracje żebyś oddał czek oraz właściciel kasyna potwierdził że sprzedawałeś czek o którym mówiłeś że go nie masz. Tym samym oszukiwałeś administrację oraz innych graczy. Ponadto zrobiłeś multikonto co też jest na minus. Często byłeś nie miły dla mnie i innych graczy oraz nic poza buractwem, kłamstwami i kradzieży nie wnosiłeś na ten serwer.
Po pierwsze napisałeś odwołanie od bana o godzinie 23:00 i liczysz że w ciągu krótkiego czasu dostaniesz odpowiedź? Administracja nie składa się z botów, ma życie prywatne i nie czeka tylko na to aż na forum pojawi się nowy wątek. Po drugie dostałeś bana za podkradanie czeków mimo uprzedzeń administracji (czyli mówiąc kolokwialnie miałeś administracje w nosie). Po trzecie zrobienie multikonta po banie wcale nie działa na Twoją korzyść. Ja osobiście nie dałabym Ci unbana, ewentualnie z dobroci serca skłonna byłabym skrócić bana bądź pozwolić Ci wykupić unbana z nakazem oddania kasy graczom którym ukradłeś czeki. Ale decyzja należy do Mari bo to ona wlepiła Ci bana.
Zacznijmy od tego, że gdy ukradłeś czek, zapytałam się co tam się stało. Okłamałeś mnie, że nic nie ukradłeś, że nic nie podebrałeś Jimouriemu, że ten czek był z wczoraj. Następnie dostałam dowód na to, że jednak mu to ukradłeś. Otrzymałeś bana pernamentnego. Kilka dni później postanowiłam sprawdzić z ciekawości, czy nie zrobiłeś multikonta. I dobrze, że to zrobiłam, bo faktycznie je stworzyłeś.
Szkoda, że zamiast przyznania się i zwrócenia czeku Jimouriemu postanowiłeś mnie okłamać, a później zrobić multi. Dlatego też nie otrzymasz unbana.
Marika07 Właśnie ja te 17k chciałem mu oddać tylko żeo on mnie zabił i jakby te 17k odsyskał bo moje eq było warte z 40k więc widzisz.I proszę skróć mi przynajmniej bana proszę.
Administracja zdecydowała. Osobiście uważam, że trzeba było pomyśleć dwa razy. Pamiętaj, że w okolicach lipca/sierpnia będzie nowa edycja, na której pewnie będziesz mógł grać.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Ta. Szkoda tylko, że te 17k chciałeś mu oddać po tym, gdy Cię zabił. Wcześniej kłamałeś, że to czek z poprzednich gier.
1
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |