odwolanie bana |
I co to zmienia? To nie jest tak, że po czasie każdy zapomni o tym i już nie będzie ważne.
Poza tym... Beniziomek ma rację. Skoro szkoda Ci pieniędzy, to po co znowu używałeś x-ray? To jest po prostu śmieszne, a wymówka "to było wcześniej, więc się nie liczy" jest głupia Nie obchodzi mnie to, czy dostałeś bana na I Edycji, czy III. Teraz ponownie dostałeś bana za ten sam powód i jak Damo wspomniał. Są na to dowody.
(05-11-2019, 18:31 PM)Dominikusowski napisał(a): powiedzieć mi jakie znależliście dowody na 4 edycji Administracja jest w posiadaniu niepodważalnych dowodów na to, że oszukiwałeś. Jeśli dalej chcesz w ten sposób prowadzić wątek to mogę pokazać Ci dowody, ale zniknie jakakolwiek szansa na dalszą grę na serwerze, bo zdążyłeś już potwierdzić, że oszukiwałeś, a następnie zacząłeś zmieniać zdanie. Przemyśl to jeszcze.
W związku z brakiem współpracy i groźbami ze strony osoby podającej się za matkę gracza wysyłanymi w wiadomości prywatnej zamykam wątek i nakładam bana również na forum.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |