Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie do bana

(18-10-2019, 20:14 PM)Superowski napisał(a):
(18-10-2019, 20:14 PM)Kret napisał(a):
(18-10-2019, 20:08 PM)Melodiasen napisał(a): Już dużo razy dostawałeś "małe kary", do tej pory się nie nauczyłeś.

dostałem jednego warna 2 miesiące temu. tylko tyle.

A 3 edycja?
Miro mógł podsumować edycje 3 i 4 w jedną całość
na 3 edycji grałem z dzień gdzie zbudowałem małą baze ktorej nawet nie skończyłem. potem dowiedziałem sie że koniec edycji i przestałem grać. nie dostałem żadnej kary, nawet nie widziałem osoby z administracji.

Za łagodnie Cię traktowaliśmy i rozkręciłeś się. Kara jak dal mnie jest słuszna i jest za to co robiłeś, przy tym wychodząc bezkarnie. Twoje niewłaściwe zachowanie musiało zostać kiedyś ukarane. Ten moment właśnie nadszedł
[Obrazek: Sygn2.png]

Cytat:dostałem jednego warna 2 miesiące temu. tylko tyle.

I co w związku z tym? Czy to znaczy, ze nie istniejesz bardziej wyraźnie w innych miejscach niż na stronie z banami?
Od bardzo dawna robisz wiele żeby obrzydzić innym grę na serwerze i jednocześnie zostać z niego wydalonym.

[Obrazek: unknown.png]

i nie przekonasz mnie, że jest inaczej, to tylko jeden z przykładów z dzisiaj. Każdy ma dostęp do kanału #survival-gra na Discordzie, by móc przejrzeć wszystko od momentu, gdy się pojawiłeś.

Unbana nie będzie i ciesz się, że 7 dni, a nie 14, bo tyle miało być na początku.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości