Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

ODWOŁANIA OD BANA

1. Nick w grze: bartek8055
2. Data ukarania: 12-10-2019
3. Nick osoby karającej: a bo ja wiem kto mnie zbanował
4. Powód bana: FLY
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Powinienem dostać unbana, ponieważ miałem w tamtym czasie spore lagi, i to przez lagi pewnie było widać takie coś, raz mnie tak zlagowało, że brak odpowiedzi miałem MC i mi go wywaliło.

Zbanowałem cię ja po otrzymaniu takiego oto materiału: https://youtu.be/Kb6fH05B2n4?t=18 (przed 18 sekundą nic się nie dzieje, więc zacznie odtwarzanie od środka) Jest ciemno, więc polecam rozjaśnić ekran.
Od 23 do 25 sekundy widać wyraźnie twój nick, a potem jak lewitujesz sobie nad przepaścią w ekspiarce. To że masz fly, najdobitniej pokazuje 30 sekunda. Nie próbuj się tłumaczyć, że stałeś na shifcie na krawędzi, bo:
  1. Stałeś prosto, nie byłeś pochylony.
  2. Czy to nie było za daleko od krawędzi na stanie na shifcie?
  3. W tej 30 sekundzie widać, jak na chwilę wciskasz shift, aby wygodnie zlecieć sobie niżej do pająka, który był pod spawnerem, tak że potem ty przez chwilę wisiałeś pod tym spawnerem.

https://www.youtube.com/watch?v=Kb6fH05B2n4 dziwnie spadłeś na tym lagu jak ci napisalem abyś zleciał na dół, jestem za zostawieniem bana
[Obrazek: giphy.gif]

To z pewnością nie były lagi, latałeś obok mnie przez długi czas i podlatywałeś do góry i w dół kiedy chciałeś.

okey to nawet nie przypomina lagów
"Jest tylko jeden sposób na walkę z plagą, Izoluj i czekaj aż zniknie"
[Obrazek: 54268354_385928522206519_8928533892172873728_n.png]

Lagi to mogą spowodować, że maszynka z redstone się zepsuje, a nie że będziesz latał gdzie tylko chcesz xD
1
1

Faktycznie że miałeś fly, co nie zwalnia cię od kary. Jestem dalej za banem.

Ja tu widzę sam fly, jak się ma lagi, to nie widzi się najnowszych wiadomości na chacie. Nie miałeś lagów, poruszałeś się płynnie, jak się ma lagi to jesteś na kilka sekund w jednym miejscu, a za chwilę w drugim.
Jestem za banem.
[Obrazek: gwABAgQIECAgZNoAAQIECBAgQIAAAQIECBAgQIAA...ABAgQI.png]

Wątek zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości