prosze o unbana bo to jest dla mnie dziwne |
wczoraj grałam sobie i poszłam sobie gdzieś od mojego domu i znalazłam dom w1ciu i patrzyłam sobie jaki miał dom i dostałam wiadomość od najcik że mam opuścić jego teren i opuściłam ale nie powinnam nie opuszczać bo to survival ale nie w tym jest rzecz dostałam bana obraza administracji ale nie obrażałam od 27.9 do 4.10 prosze dajcie unbana na koncie ZuzieqTV prosze gram sobie bez huzuni i tak dalej gram z koleżanką prosze plis. plis
1
Po pierwsze napisanie dwóch wątków na ten sam temat na pewno nie przyśpieszy odpowiedzi. Proszę napisać tutaj odwołanie ponieważ tamten wątek zostanie przeze mnie usunięty. Po drugie, administracja to nie boty tylko żywi ludzie i odpiszą wtedy kiedy znajda na to czas. Po trzecie paplanina jaką zaserwowałaś wcale nie ułatwia zapoznania się z wątkiem i wymaga dłużej analizy "co autor miał na myśli".
Wystarczy na discord survival:gra wpisać twoj nick i chwile poscrolować żeby odszukać piękne wiązanki....
Możesz edytować ten wpis i zrobić go według wzoru - link podał ci Naten.
Nie dostaniesz UB. Obrażałaś graczy, byłaś wulgarna, nie reagowałaś na moje upomnienia. Dostałaś muta co skłoniło Cię do wyzywania mnie na msg. Przemyśl swoje zachowanie bo takowe na naszym serwerze nie jest tolerowane.
Wątek zamykam. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |