ODWIEDZINY [9] - jednorozcowa, Redeq, Julek_Romulek |
Witam!
Jak widać po tytule, event "Odwiedziny" powraca! Zostały ustalone też nowe zasady tego eventu - polecam się z nimi zapoznać [LINK].
W każdym razie, przejdźmy do samych działek. Na survivalu została odwiedzona jednorozcowa, na creativie - Redeq, a na skyblocku Julek_Romulek. Zapraszam do czytania!
SURVIVAL
Na survivalu odwiedzona działka tworzona jest przez 6 graczy. Są to: jednorozcowa, Patrycjana, Solither, Oliwiwa, Guczi oraz JankosSmurf. Posiadają oni swoje własne miasteczko, które cały czas tworzą.
Fontanna na tle miasta (ta budowla jest jedną z moich faworytów):
Brzozowa stajnia:
3 domki mieszkańców, a jeden z małym, ładnym statkiem :
Sklep biedronka:
Uroczy posąg kurczaka, a w tle obora:
I mój drugi faworyt, śliczny młynek:
Jeden z domków:
Zjeżdżalnie:
Miasto z góry:
CREATIVE
Na creativie gracz Redeq tworzy wiele edycji swoich coraz lepszych państw. A oto jedna z nich, 13 edycja Redan (MV) .
Droga pod górą, przez którą przejeżdżają samochody:
Flaga Redan:
Zbiornik z wodą:
Jedno z miejsc w państwie Redeq, przy granicy z innym państwem:
Mój i Ziomeja domek w MV, taak, nawet tam mieszkałam.
Metro:
Wystrój jednego z budynków:
Pare budynków w Redan:
Schronisko dla zwierząt:
Samolot nad Redan, bardzo mi się podoba.
I na koniec... Lotnisko.
SKYBLOCK
Na skyblocku odwiedzony został Julek_Romulek, prowadzi on swoje miasteczko, które jest budowane w stylu średniowiecznym. Bardzo mi się ono podoba, dodatkowo - wydaje mi się, że na SkyBlocku najtrudniej się buduje, ponieważ można podczas budowy spaść w próżnię i stracić itemy.
Miasto z góry:
Budynek ze skarbcem - moim zdaniem jedno z najładniejszych miejsc na wyspie.
Domek, a obok zbiornik wodny, ta budowla również jest bardzo ładna.
Dziura, do której wpada się do korytarzy w kopalni.
To, co jest pod wyspą - beacon ozdobiony różną roślinnością, a przy tym portal do netheru.
Miasto z boku:
Pare przepięknych budynków na wyspie:
Podsumowując...
Wszyscy gracze w tym wydaniu "Odwiedzin" stworzyli bardzo ładne i ciekawe budowle, które są na swój sposób wyjątkowe. Dostaną małe upominki w nagrodę. Możecie napisać, która budowla podobała Wam się najbardziej. Twórzcie swoje budowle, bo możliwe, że to Wy wystąpicie w kolejnej części "Odwiedzin". Dziękuję za przeczytanie i widzimy się w następnej części!
2
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |