Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie/Unban

1. Nick w grze: JulisTulis
2. Data ukarania: 25.07.2019
3. Nick osoby karającej: MilKaHinKa
4. Powód bana: Xray
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban:

Na wstępie chciałabym powiedzieć, że nie będę więcej używać tego... czegoś. Bardzo nie dawno powróciłam do Mineworld'a i tak przywitali mnie banem. Potrzebowałam trochę redstowna a innego szybkiego pomysłu nie wymyśliłam. Bardzo mi przykro... ja naprawdę nie chciałam ale w środku mówiło mi, że mam to zrobić. Przepraszam za to, takie coś nigdy się nie powtórzy. Liczę na unban'a. Smutek

Szkoda, że dostałaś bana. Mam nadzieję, że twój ban będzie zmieniony na czasowego. Uśmiech

Jestem tego samego zdania co w poprzednim odwołaniu. Wyraziłeś skruchę i przeprosiłeś. Mam tylko nadzieję, że szczerze :v. Jestem zdania, że ban może zostać skrócony do czasu od 7 do 60 dni według opinii innych graczy.

Serio żeby wykopać redstona potrzebny był x-ray? Nie mam pytań.

Jeśli serio żałujesz i więcej nie będziesz oszukiwać jestem za skróceniem bana do bana na 2 tygodnie.

(25-07-2019, 15:01 PM)Ladykotka napisał(a): Serio żeby wykopać redstona potrzebny był x-ray? Nie mam pytań.

Jeśli serio żałujesz i więcej nie będziesz oszukiwać jestem za skróceniem bana do bana na 2 tygodnie.

Potrzbny mi był na mechanizmy a dokładniej podajników.

To nie zwalnia Cię z cheatowania na serwerze. Mogłaś kogoś poprosić, kupić na ak,w sklepie czy samemu wykopać Uśmiech
Przyznałas się do popełnienia błędu, jestem za tym, byś mogła grać od nowa z całkowicie wyczyszczonym kontem.

Redstone mogłaś wykopać nie używając xraya, dość łatwo go znaleźć.
Gorzej by już było z tymi diamentami i szmaragdami które postanowiłas przy okazji też kopać.

Twoja kara zostanie zmieniona na 7dni bana a materiały zostaną odebranie.

Wątek zamykam.

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości