[Rekrutacja] Squalik |
Podanie ładnie napisane, czysto i przejrzyście. Pomagasz graczom i jesteś aktywny na serwerze. Nie podoba mi się proba oszustwa, bo jednak ja widzę to jako oszustwo-"ja dam Tobie komentarz na TAK pod rekrutacją i Ty mi też". Wiek jaki jest minimalny do administracji to 13lat, myślę że możesz spróbować w kolejnym naborze
Nie do końca tak wyglądała sytuacja, jak opisała to Nightmara. Sytuacja nie polegała na wzajemnej "wymianie" pozytywnych opinii (tak można było pierwotnie wywnioskować).
Oszustwo polegało na czymś poważniejszym, a mianowicie - zapłaciłeś komuś za to, żebyś otrzymał pozytywną opinię pod podaniem. Pewien gracz Ci powiedział, że da Tobie dobrą opinię pod podaniem (za pieniądze w grze) - odpowiedziałeś na to natychmiastowym przelewem, który wynosił 100000 MineCoins. Takie podejście nie jest zbyt uczciwe i szkoda, że na to przystałeś.
Podanie napisane ładnie. Twój staż na serwerze jest również na plus. Niestety jak dla mnie 12 lat to trochę za mało, chociaż jak wiemy nie wiek świadczy o zachowaniu tak w Twoim przypadku odnoszę wrażenie że jednak ma wpływ. Niejednokrotnie otrzymywałam od różnych graczy skargi na Ciebie nie tylko związane z pvp. Jak sam napisałeś w podaniu zdarzyło Ci się kilka przewinień za które zostałeś ukarany. Moje osobiste podejście do Ciebie jest neutralne, w kontakcie ze mną niczym mi nie podpadłeś ale też niczym mnie nie zachwyciłeś. Pozostanę neutralna.
Squalik, nie znam cię za dobrze, ale jednak mogę stwierdzić, że jesteś sympatyczny. Myślę, że gracze nawet ciebie lubią, a pełnione funkcję są oczywiście na plus. Jedyne co mnie trapi, to ilość kar, która jednak jest trochę za duża, jak i to, o czym wspomniała Nightmara i wyjaśnił Lelouch. Jeśli naprawdę to zrobiłeś to jestem trochę zawiedziona. Przez te wszystkie rzeczy muszę pozostać neutralna, jednak z przechyleniem na tak.
Trochę kiepsko wyszło z tą sytuacją, w której zgodziłeś się przekazać pewną sumę MineCoins za pozytywny komentarz (nawet się nie pojawił, a Ty straciłeś pieniądze).
Osoba, która Cię sprowokowała nie zasługuje z tego względu na pochwałę, ale przez to ujawniona została ważna rzecz, która ma istotne znaczenie przy ocenie kandydatury gracza szczególnie w Twoim wieku. Jestem zmuszony odrzucić podanie; chcę jednak zwrócić również uwagę na to, że jesteś aktywny i zdarzyło Ci się nawet zgłosić arenę na serwer. Może w przyszłości uda Ci się zapanować nad swoimi słabościami i dzięki temu Twoje szanse znacznie wzrosną. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |