Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Skarga o nękanie

BartiX2006 dzięki zapomniałem
[Obrazek: url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwiD...0546286057]

atakujecie juz na 3 dni mamy juz tego dosc

X D
Nie wiem co ma do skargi na mnie screen w którym Seiduro pisze coś na czacie.
Czekam na screena i dokładne podanie daty jak go zabiłem 3x pod rząd w krótkim czasie No chyba że jak ktoś do mnie z ziomeczkami podbiega to nie mogę go zaatakować Płacz ze śmiechu

Pozdrawiam

(27-07-2018, 13:21 PM)LarwonsZz napisał(a): X D
Nie wiem co ma do skargi na mnie screen w którym Seiduro pisze coś na czacie.
Czekam na screena i dokładne podanie daty jak go zabiłem 3x pod rząd w krótkim czasie No chyba że jak ktoś do mnie z ziomeczkami podbiega to nie mogę go zaatakować Płacz ze śmiechu

Pozdrawiam

EDIT:
Jak Ci to Vaxon przeszkadza to mi nie płacz drugi dzień na forum tylko tak jak powiedziałem zrób sobie prywatny serwer i tam pobuduj z kolegami.   

Chyba jeżeli ktoś jest na swojej działce
[Obrazek: url?sa=i&source=images&cd=&ved=2ahUKEwiD...0546286057]

Osobiście sprawdzę, czy owi gracze mają u Was home i je usunę w razie takiej sytuacji.

To tak nie działa, że napisanie skargi nam zapewni bezpieczeństwo do końca edycji u konkretnych osób - nie. Jeśli ktoś zostanie ukarany za łamanie regulaminu (np za nękanie) to nie znaczy, że nie może atakować innych graczy (można zabijać graczy i tego się nie zmieni, tak wygląda gra na serwerze survival i jeśli robi się to zgodnie z regulaminem to nie ma powodu do dodatkowego karania).

Na pewno podjęte zostaną działania, które uniemożliwią im nachodzenie na Wasz teren (na dany moment), bo wyraźnie sprawa się zrobiła cięższa niż była na początku i wymaga interwencji. Nie oznacza to jednak, że Ci gracze Was dalej nękają, bo zabiją Was parę razy za powiedzmy tydzień i sobie odlecą. Takie działania nie są zabronione, zabronione jest prześladowanie, które jest realnym uniemożliwieniem (lub dłuższym utrudnieniem) gry.

Jeśli zauważycie, że sytuacja się ciągnie dalej, jesteście nękani i gracze wyraźnie uniemożliwiają Wam grę - napiszcie nową skargę, ten wątek jest już do zamknięcia i podejmę wcześniej wspomniane działania.
[Obrazek: Sygnatura_FINAL.png]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości