Działanie na szkodę serwera , celowe niszczenie mapy świata MineWorld |
1. Nick oskarżającego: Orfi na forum na serwerze MoonIsHere
2. Nick oskarżonego: DonutZPolski , Kubamik2 3. Opis sytuacji: Witam ! Ja oraz znajomi budowaliśmy wioskę zbierając tym samym na cuboid . Kiedy skończyliśmy prace wyszliśmy z minecraft jednak dzisiaj dostałam wiadomość oraz kilka zdjęć naszego miejsca w którym była wioska została ona zniszczona ale największym problemem jest budowla która jest nie stosowna , osoby które są za to odpowiedzialne nie współpracują nie chcą się dogadać . Zostały złamane punkty regulaminu : 5 - osoby zniszczyły mapę oraz zniechęciły mnie oraz moich znajomych do dalszego grania na serwerze , została zbudowana nieprzyzwoita budowla która swoim gestem obraża mnie jak i moich znajomych . 24 - zbudowana została budowla pokazująca treści erotyczne . 4. Data zdarzenia: 02.06.2018r. 5. Dowody w postaci screenów lub filmu: Jakość dwóch pierwszych zdjęć nie jest najlepsza za co przepraszam ale zdjęcia zostały wykonane na szybko aby uchwycić osoby za to odpowiedzialne . Jest to serwer Creative. ![]() ![]() ![]() ![]()
Witam, zweryfikuję sytuację i najpewniej dziś jeszcze uszkodzenia zostaną cofnięte, a sprawcy ukarani.
Dostaniecie również cuboid w tym miejscu. ![]()
Usunąłem uszkodzenia, a sprawcy zostali ukarani.
Wpisz /kit opencreative, aby dostać bloki działkowe i postaw je (dostałaś dostęp do 5-ciu takich bloków, powinny przykryć większość terenu). ![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |