Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Działanie na szkodę serwera , celowe niszczenie mapy świata MineWorld

1. Nick oskarżającego: Orfi na forum na serwerze MoonIsHere
2. Nick oskarżonego: DonutZPolski , Kubamik2
3. Opis sytuacji: Witam ! Ja oraz znajomi budowaliśmy wioskę zbierając tym samym na cuboid . Kiedy skończyliśmy prace wyszliśmy z minecraft jednak dzisiaj dostałam wiadomość oraz kilka zdjęć naszego miejsca w którym była wioska została ona zniszczona ale największym problemem jest budowla która jest nie stosowna , osoby które są za to odpowiedzialne nie współpracują nie chcą się dogadać . 
Zostały złamane punkty regulaminu : 
5 - osoby zniszczyły mapę oraz zniechęciły mnie oraz moich znajomych do dalszego grania na serwerze , została zbudowana nieprzyzwoita budowla która swoim gestem obraża mnie jak i moich znajomych .
24 - zbudowana została budowla pokazująca treści erotyczne . 
4. Data zdarzenia: 02.06.2018r.
5. Dowody w postaci screenów lub filmu:
Jakość dwóch pierwszych zdjęć nie jest najlepsza za co przepraszam ale zdjęcia zostały wykonane na szybko aby uchwycić osoby za to odpowiedzialne . 
Jest to serwer Creative.

[Obrazek: Screenshot_2018-06-03-14-38-41-1.png?wid...height=199][Obrazek: Screenshot_2018-06-03-14-38-37-1.png?wid...height=199][Obrazek: 2018-06-03_10.54.49.png?width=400&height=225][Obrazek: SHU_yoRy86.png?width=400&height=226]

Witam, zweryfikuję sytuację i najpewniej dziś jeszcze uszkodzenia zostaną cofnięte, a sprawcy ukarani.
Dostaniecie również cuboid w tym miejscu.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Dziękuje za szybką odpowiedz Uśmiech

Usunąłem uszkodzenia, a sprawcy zostali ukarani.
Wpisz /kit opencreative, aby dostać bloki działkowe i postaw je (dostałaś dostęp do 5-ciu takich bloków, powinny przykryć większość terenu).
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Dziękuje Uśmiech

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości