Unban |
Mój nick w grze: Pitul
Data ukarania: 3 maja Nick osoby karającej: Nie mam pojęcia. Może ss z załącznika pomoże. Mogę też poszperać w logach, jeśli będzie trzeba. [b] [/b] Powód bana: celowy afk Dlaczego uważam, że powinienem dostać unbana: Przepraszam za afkowanie na rybach. Objecuję, że taka sytuacja się więcej nie powtórzy. Chciałbym jeszcze pograć na tym serwerze, a nie od początku zbierać kary . Objecuję poprawę ???
12. Pkt Regulaminu:
Zabronione jest celowe przebywanie AFK lub używanie jakichkolwiek zewnętrznych narzędzi/skryptów unikających AFK w celu odnoszenia nieuczciwych korzyści na serwerze. Bana dostałeś od Mariki, chociaż też przy całej sytuacji byłem. Od jakiegoś czasu już łowisz te ryby na AFKu, dostałeś też za to kicka, nie tak dawno temu. Zrobiłeś to znowu, dlatego dostałeś bana. Mimo to uważam, że zasługujesz na odbanowanie. Rozumiesz czemu dostałeś karę i nie zamierzasz tego powtórzyć.
Ukarałam Cię ja. Obserwowaliśmy wraz z Pawelkiem Ciebie, byłeś afk. Wiesz, za co dostałeś karę. Myślę, że możesz dostać szansę ponownego zagrania, mam nadzieję że nie będziesz już celowo afczył. Jakby co, masz już UB.
Nie wiem, czy czytałeś regulamin zaczynając grę na MineWorld ale myślę że nie. Nie zapoznawanie się z regulaminem tak właśnie skutkuje. Natomiast, ponieważ jest to twój pierwszy ban za Celowe Afk jestem za tym abyś dostał UB. Lecz przedmioty które wyłowiłeś na Afk powinny zostać usunięte, jakaś kara musi być.
To tyle co chciałem napisać, życzę abyś otrzymał UnBana.
Itemy złowione mogę wywalić. A co do regulaminu, to chyba czas się z nim zapoznać...
Tak zgadzam się. Jak coś to masz go pod tym linkiem --> http://forum.mineworld.pl/showthread.php...=Regulamin
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |