Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

ODWIEDZINY [7] - Nightmara i Klawiee

Cześć!

Jak co sobotę witam Was w "ODWIEDZINACH". Tym razem są to już 7 "ODWIEDZINY" - moja ulubiona liczba. Ale do rzeczy - kto został odwiedzony? Znana Wam już zapewne nasza moderatorka - Nightmara - została odwiedzona na survivalu. Duży Uśmiech Na creative odwiedzeni zostali Klawiee i xVenomBronyPLx (działka Klawiee). Zapraszam Was do czytania. ^^

SURVIVAL
A więc tak, wspomniana Nightmara ma wspaniałą działkę. ^^ M.in nowoczesny domek, czy wodospad bardzo mi się spodobały. Duży Uśmiech Ale są też różne mechanizmy, czy farmy. Oczko Tak się prezentuje domek:
[Obrazek: c4eae82045d21.png]

[Obrazek: b0374a2d08eb7.png]

Był domek, to teraz wnętrze domku. Tak się prezentuje salon i jadalnia.
[Obrazek: bb61a920acd9c.png]
[Obrazek: fc8916bd0c08d.png]
[Obrazek: 02a243a0e4ed3.png]
[Obrazek: f5b0d32ebe49d.png]
Dalej. Przechodzimy do sypialni. Duży Uśmiech
[Obrazek: 07eb12fa5f7dd.png]
Wychodzimy z domku, przechodzimy do... ...wodospadu!
[Obrazek: ae66570ccf814.png]
Oki, teraz wspomniane farmy. Duży Uśmiech
[Obrazek: 017476963ed34.png]
A teraz płot elektryczny i w tle most. Płacz ze śmiechu
[Obrazek: 022eaf150550c.png]
Pamiątkowy screen z twórczynią, na koniec. ^^
[Obrazek: 04f85629b2865.png]
CREATIVE
Creative - odwiedzeni zostali tam, przypominam, Klawiee i xVenomBronyPLx. Mają naprawdę szaloną, wesołą i pomysłową działkę. Płacz ze śmiechu Można się uśmiać. ^^ Spójrzcie chociażby na te puce, które podobno mają problemy psychiczne Płacz ze śmiechu :
[Obrazek: 0be381d1072e7.png]
Tutaj jest domek na drzewie, który jest bardzo fajny. c:
[Obrazek: 18cc116ac333f.png]
Główki twórców, zbudowane przez twórców. Duży Uśmiech
[Obrazek: eb33aca73b89b.png]
Basen... prywatny!
[Obrazek: a450df51cbd0d.png]
Tęcza, a na jej czubku elfi domek. Duży Uśmiech
[Obrazek: 54f32063ca474.png]
Kilka pixelartów. Duży Uśmiech
[Obrazek: b55654b86204a.png]
[Obrazek: 5aafdba39fb51.png]
[Obrazek: 29ed5a4e3642b.png]
Na koniec screen z twórcami. Uśmiech
[Obrazek: ceeddddb827fc.png]

Koniec na dzisiaj. Jak widzicie, fantastyczne połączenie. Płacz ze śmiechu Najpierw działka z nowoczesnym domkiem, farmami, rzeczami do przeżycia, a później szalenie wesoła działka z kucykami. Płacz ze śmiechu Twórcy dostaną swoje nagrody. Ja gratuluję im działek i życzę powodzenia z utrwalaniem umiejętności budowniczych. Oczywiście również zapraszam Was do nich by zobaczyć więcej rzeczy. Oczko Budujcie przeróżne rzeczy, bo możliwe że w następnych - ósmych "ODWIEDZINACH" odwiedzony zostaniesz akurat Ty. Uśmiech Widzimy się za tydzień, w sobotę. Papa!

Odpowiedz

O jaaaa, jesteśmy tutaj Duży Uśmiech

Bardzo zaskoczona byłam gdy mnie i Venoma wybrałaś Płacz ze śmiechu Ale też było mi miło na serduszku .c.

Dziękujemy za odwiedziny .c.

Jak skończymy wille, to do ciebie napiszemy. Może będziesz chciała popatrzeć .c.
[Obrazek: tumblr_ouc52otJ9c1uobp3fo4_540.gif]
Odpowiedz

WOW! Każdy się postarał. Naprawdę bardzo piękne budowle. Mari, ja Ci nie wiem jak Tobie chce Ci się to wszystko robić. Naprawdę piękne budowle. Duży Uśmiech
Odpowiedz

Dziękuję bardzo za odwiedziny! Piękna działka na Creative! UśmiechUśmiechUśmiech
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]
Odpowiedz

Oczywiście Klawie że będę chciała popatrzeć. Uśmiech Fajnie budujecie. ;D

xNight fakt to trochę czasami męczące, szczególnie gdy zamiast 100 fpsów mam 5... Płacz ze śmiechu

Proszę bardzo "koszmarku". Duży Uśmiech
Odpowiedz

Super działki Duży Uśmiech
[Obrazek: giphy.gif][Obrazek: SMdgx4w.gif]
Odpowiedz

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości