ODWIEDZINY [7] - Nightmara i Klawiee |
Cześć!
Jak co sobotę witam Was w "ODWIEDZINACH". Tym razem są to już 7 "ODWIEDZINY" - moja ulubiona liczba. Ale do rzeczy - kto został odwiedzony? Znana Wam już zapewne nasza moderatorka - Nightmara - została odwiedzona na survivalu. ![]() SURVIVAL A więc tak, wspomniana Nightmara ma wspaniałą działkę. ^^ M.in nowoczesny domek, czy wodospad bardzo mi się spodobały. ![]() ![]() ![]() ![]() Był domek, to teraz wnętrze domku. Tak się prezentuje salon i jadalnia. ![]() ![]() ![]() ![]() Dalej. Przechodzimy do sypialni. ![]() ![]() Wychodzimy z domku, przechodzimy do... ...wodospadu! ![]() Oki, teraz wspomniane farmy. ![]() ![]() A teraz płot elektryczny i w tle most. ![]() ![]() Pamiątkowy screen z twórczynią, na koniec. ^^ ![]() CREATIVE Creative - odwiedzeni zostali tam, przypominam, Klawiee i xVenomBronyPLx. Mają naprawdę szaloną, wesołą i pomysłową działkę. ![]() ![]() ![]() Tutaj jest domek na drzewie, który jest bardzo fajny. c: ![]() Główki twórców, zbudowane przez twórców. ![]() ![]() Basen... prywatny! ![]() Tęcza, a na jej czubku elfi domek. ![]() ![]() Kilka pixelartów. ![]() ![]() ![]() ![]() Na koniec screen z twórcami. ![]() ![]() Koniec na dzisiaj. Jak widzicie, fantastyczne połączenie. ![]() ![]() ![]() ![]()
O jaaaa, jesteśmy tutaj
![]() Bardzo zaskoczona byłam gdy mnie i Venoma wybrałaś ![]() Dziękujemy za odwiedziny .c. Jak skończymy wille, to do ciebie napiszemy. Może będziesz chciała popatrzeć .c. ![]()
WOW! Każdy się postarał. Naprawdę bardzo piękne budowle. Mari, ja Ci nie wiem jak Tobie chce Ci się to wszystko robić. Naprawdę piękne budowle.
![]()
Oczywiście Klawie że będę chciała popatrzeć.
![]() xNight fakt to trochę czasami męczące, szczególnie gdy zamiast 100 fpsów mam 5... ![]() Proszę bardzo "koszmarku". ![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |