Propozycja w grze |
Hejka Mam propozycje, żeby automatycznie usuwać działki graczy którzy są zbanowani na zawsze. Wiadomo, że już nie wejdą chyba, że kupią UnBana.. Ale wtedy byłaby to część kary Proszę o przemyślenie mojej propozycji, bo niektóre osoby mają bardzo duże działki a są zbanowani na zawsze a to przeszkadza w budowaniu ;/
Nie będzie natychmiastowego kasowania działek osób zbanowanych (obojętnie czy czasowo czy też permanentnie). Wymóg 28 dni dotyczy każdego (z wyjątkiem zapowiedzianych usprawiedliwionych nieobecności oraz niezbanowanych graczy svip lub w innych niesprecyzowanych okolicznościach, które rzadko się zdarzają).
Cytat:Wiadomo, że już nie wejdąNie byłbym tego taki pewny, nawet bez usługi unban. Wystarczy spojrzeć na serwer z perspektywy nie kilku lecz kilkudziesięciu kolejnych dni. Wszystko może się wydarzyć. Dodałem już proste rozwiązanie - widzisz nieaktywną osobę, zgłaszasz ją - jeśli zostały spełnione wymogi - działki zostają usunięte. Działa to na każdego. Nie widzę powodu, by wprowadzać mało przyjazne i potencjalnie szkodliwe dla pewnych osób rozwiązania. |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |