Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Prośba o unbana

1. Nick w grze: Chest3r
2. Data ukarania: 02.10.2017 godz ok. 11:52
3. Nick osoby karającej: Ladykotka
4. Powód bana: x-ray
5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Ponieważ to jest niesłuszny ban, wiem chyba nawet za co, więc na górze mojego okna z minecraftem zobaczyłem że niedaleko mnie są jakieś moby z levelami, nie widzielem ich więc podeszłem pod skrzynki po to by zobaczyc ich nazwy i je zlokalizować. Po podejściu do jednego z mobów właśnie dostałem bana za "X-raya".

Dostałeś bana za x-raya. Możliwe, że w momencie otrzymania bana nie używałeś go ale wcześniej owszem. Świadczą o tym kopane przez Ciebie tunele do diamentów które były schowane za blokami kamienia, co jest dowodem na to że musiałeś widzieć rudy przez bloki kamienia. I to nie było w jednym lecz w kilku miejscach. Drugą sprawą są Twoje statystyki kopania rud które wyglądają następująco:

[Obrazek: e7y4e2bvmep2.jpg]

Czy statystyki świadczą o tym że mam "X-raya"? Osądzacie graczy o to ze mają wspomagacze w grze, a może mają szczęscie i idą na tak zwaną "pałe" i trafiają na diamenty czy na coś innego. Masz jakieś dowody na te tunele na których używałem tego niby x-raya? W minecrafta gram od ok.6lat więc mam prawo wiedzieć na jakim poziomie i jaka drogą muszę podążać żeby znaleźć diamenty czy jakies inne surowce.

Widzę że nie czytasz uważnie, nie opieram swojej teorii tylko na statystykach ale na tunelach Twoich które sprawdziłam, nie wierzę że będąc w kopalni nagle skręcasz w ścianę i wkopujesz się w diaxy które są ukryte za warstwą stona. Oczywiście że masz prawo wiedzieć jak kopać skoro dużo grasz ale umieć kopać a wkopywać się w diaxy za warstwą stona to dwie różne sprawy.

Każdy człowiek może mieć dobry dzień... Jak mi nie wierzysz to trudno.

Dobra to żegnam cię i pozdrów ode mnie Vectora ma svipa.

Czy jak on tam miał.

Zamiast się od razu przyznać to próbujesz udowodnić swoją rację, ale wiele razy zostawało to powtarzane - administracja nigdy nie daje banów za nic. Natomiast kiedy skończyły Ci się argumenty po prostu "odszedłeś". Napisałeś że grasz w mc 6 lat, więc z takim doświadczeniem poradziłbyś sobie bez wspomagaczy. Statystyki kopania mówią same za siebie.
"Życie, życie jest nowelą."

Temat wyjaśniony, zamykam.
[Obrazek: spawn4edy1.gif]

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
2 gości