Ankieta: Czy będziesz grał na nowym trybie Creative? Nie posiadasz uprawnień, aby oddać głos w tej ankiecie. |
|||
Tak. Jestem bardzo zainteresowany tym trybem gry i chętnie będę na nim spędzał czas. | 8 | 61.54% | |
Będę wbijał od czasu do czasu pobudować coś (np. projekty dla survivalu, eventy) | 5 | 38.46% | |
Nie jestem zbytnio zainteresowany trybem Creative. | 0 | 0% | |
Razem | 13 głosów | 100% |
*) odpowiedź wybrana przez Ciebie | [Wyniki ankiety] |
Ankieta - Creative |
Jak już niektórzy mogli wcześniej dowiedzieć się (nieoficjalnie) o możliwości wprowadzenia trybu Creative,
tak teraz informujemy (oficjalnie), że już niedługo będzie można korzystać z nowej mapy (później być może odrębnego serwera) Creative. Wstępne informacje na temat trybu Creative (mogą później ulec zmianie): - Działki będą posiadały wymiary 100x100 - gracz uzyska do dyspozycji jedną taką działkę - Możliwość zmiany gamemode - Możliwość przywoływania głów (dla każdego) Jeśli pojawi się zainteresowanie, rozbudujemy znacząco tryb Creative o np. pakiety WorldEdit. Zanim jednak w ogóle do czegoś dojdzie, chcemy poznać Wasze zdanie na temat nadchodzącego trybu gry. Prosimy o udzielanie odpowiedzi w ankiecie i (ewentualnie) poniżej, kto jest zainteresowany aktywną grą na tym trybie, kto zamierza korzystać z trybu Creative w ogóle, a kogo tryb Creative nie interesuje. ![]()
Ja bardzo chętnie będę wchodzić na Creative ^^ Prawdopodobnie większość swojego czasu będę poświęcać Creative. Już od pierwszego wejścia na serwer czekałam na CV
![]() ![]()
Bardzo dobrze, że w końcu będziemy mieć creativa
![]() Tylko oby survi nie stracił na popularności...
Jest! Będę częściej wbijała na serwer
![]() 私 は マルヴィナ アラ ルビインン です (`・∀・´) 私はこのサーバーが好きです! ̄ω ̄
Bartixior nie nabijaj se postów bo creative już jest -.- (też nabijam post ._.)
![]() |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |