Wywiad z Amelka1601 |
Hej Kochani, jak co wtorek mam dla Was wywiad, udzieliła go dość młoda osóbka z naszego serwera ale myślę że dzięki wywiadowi będziecie mogli ją lepiej poznać, zapraszam do czytania
1) Na początku wywiadu przedstaw nam się. Amelka1601: Witam nazywam się Amelka, mam 12. 2) Co robisz w wolnych chwilach? Amelka1601: W wolnych chwilach lubię grać w minecrafta oraz spędzać czas ze znajomymi. 3) Czy masz jakieś hobby? Opowiedz o nim. Amelka1601: Fascynuje mnie motoryzacja, lubię zwierzęta. 4) Czego się boisz? Masz jakąś fobię? Amelka1601: Boję się węży. 5) Kiedy zaczęła się twoja gra w Minecrafta? Amelka1601: 4 lata temu. 6) Jak zaczęła się twoja przygoda na tym serwerze? Amelka1601: Rozmawiałam z emmapou na skype, i powiedziała ,że ma bardzo fajny serwer i tak zaczęła się moja przygoda z mineworld. 7) Co podoba ci się najbardziej na MineWorld? Amelka1601: Wszystko 8) Jakie miejsca podobają ci się najbardziej na serwerze? Amelka1601: Spawn. 9) Co zazwyczaj robisz podczas gry na naszym serwerze? Amelka1601: Szukam fajnych miejsc na /rtl. 10) Co najbardziej denerwuje Cię w grze Minecraft i dlaczego? Co byś zmienił/a? Amelka1601: Raczej nic. 11) Kto podpadł ci najbardziej z moderatorów, administracji, graczy i dlaczego? Amelka1601: Jak na razie nikt wszyscy są mili. 12) Z kim najczęściej przebywasz na serwerze i wymień osoby, które najbardziej lubisz? Amelka1601: Z Emmapou,Grzesiule,_dawidos_,sara49 . Wszystkich graczy lubię jak są dla mnie mili. 13) Jak powstał twój nick? Amelka1601: Urodziłam się 16 stycznia 16.01. 14) Marzysz o czymś na serwerze? Co najbardziej chciałbyś/chciałabyś zrealizować? Amelka1601: Chciałabym dostać range na serwerze i pomagać graczom. 15) Chcesz się czymś pochwalić? Może zbudowałeś/aś jakąś budowlę wartą podziwu? Amelka1601: Jak na razie to nie. 16) Co robiłeś/aś, gdy po raz pierwszy grałeś w Minecrafta? Amelka1601: Grałam na jednoosobowym i chodziłam po świecie. 17) Czy spotkały cię jakieś niemiłe przygody? Amelka1601: nie 18) Czy chciałbyś/chciałabyś kogoś pozdrowić? Amelka1601: Pozdrawiam wszystkich czytających. 19) Może teraz parę słów od siebie? Amelka1601: na razie nie 20) Dziękujemy za udzielenie wywiadu. Amelka1601: Ja też dziękuje i pozdrawiam
Krótki ten wywiad, w wielu pytaniach odpowiedziałaś jednym/dwoma wyrazami albo krótkim zdaniem. Mogło być lepiej.
No - zdecydowanie za krótkie wypowiedzi i podałaś zbyt mało informacji. Ale jednak szczególnie spodobał mi się punkt nr 3...
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |