[PODANIE] Sannkaisa |
Nick w grze:
Sannakaisa Wiek: 12 lat Staż na serwerze (od kiedy grasz) : Od początków serwera Czas, który dziennie możesz poświęcić serwerowi: Od 1-4 godzin zależy kiedy. Otrzymane na serwerze kary: brak Długość gry w minecraft: 3 lata Czy pełniłeś jakąś funkcję na innym serwerze: Owszem pełniłam funkcję Pomocnika i moderatora Obecni Administratorzy (wymień): MiroTcz, Inquisitor4K, N_Thinker, _Maci13_ Obecni Moderatorzy (wymień): Stawcia Obecni Czat Moderatorzy (wymień): brak Komendy KidModa/CzatModa: kick, tempmute (kid) kick, tempmute, cc (czat) Obowiązki KidModa/CzatModa: pomoc graczom, rozwiązywanie konfliktów i panowanie nad słownictwem innych graczy . Gdzie znajduje się regulamin: Można znaleźć na: forum, pod komendą /regulamin, menu serwera /menu>pomoc>regulamin Dlaczego właśnie Ty: Umiem rozwiązać konflikty , pomóc innym graczom i jestem kulturalną osobą. Opisz siebie (minimum sześć zdań) : Mam na imię Karolina , mam 12 lat . Chodzę do 6 klasy szkoły podstawowej. Bardzo często gram w minecraft , Bardzo często lubię rozmawiać z znajomymi lub budować . Posiadam jeszcze kilka zainteresowań między innymi to gra na fortepianie, szydełkowanie, robienie różnych rzeczy z gumek . Lubię pomagać innym graczom . Mam także przeróżne problemy zdrowotne. Dziękuje za przeczytanie mojej rekrutacji. Sannakaisa
BŁĘDNY TYTUŁ PODANIA! (I błędnie napisałaś nick ..)
Cytat:Od 1-4 godzin zależy kiedy.Czemu ściągnęłaś to od NewEnforcera ? .. Cytat:Gdzie znajduje się regulamin:To też ściągnęłaś. Mało udzielasz się na forum, z ortografią 3/10 Neutral ale bliżej NIE. Powodzenia za 2 tygodnie
Cytat:Staż na serwerze (od kiedy grasz) : Konto zarejestrowane na początku września, z czego we wrześniu spędziłaś 4 godziny, a w tym miesiącu 7 godzin - w sumie 11 godzin: słabo. Dla porównania np. NewEnforcer ma przegrane w sumie 115 godzin (w tym miesiącu 29 godzin). Schemat podania i treść częściowo skopiowana od NewEnforcer. Pograj faktycznie na serwerze, pomagaj graczom, przygotuj sobie podanie własnego autorstwa i wróć za 2 tygodnie to zmienię zdanie. Podanie odrzucone |
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |