Odwołanie od bana |
1. Nick w grze: Mati_gamer_pl
2. Data Ukarania: 18.10.2020 3.Osoba karząca: Naten_ 4. Powód bana: kopiowanie przedmiotów 5. Dlaczego powinienem dostać unbana: Witam. Ja sam itemów nie kopiowałem. Dostałem je od gracza Kasin. Wiem ze w takiej sytuacji powinienem był poinformować o tej sytuacji administracje i oddać itemy. przepraszam ze tego nie zrobiłem. Proszę o chociaż skrócenie bana, ponieważ to jest mój ulubiony serwer i chciałbym moc na nim grać.
Tak samo jak pod odwołaniem jakubbo007 - wykorzystywaliście nieuczciwie przewagę nad innymi graczami. Tutaj także jestem przeciwko unbanowi.
(20-10-2020, 09:40 AM)Zkeram napisał(a): Tak samo jak pod odwołaniem jakubbo007 - wykorzystywaliście nieuczciwie przewagę nad innymi graczami. Tutaj także jestem przeciwko unbanowi. A powiedz mi Zkeram czy ty czasem nie kopiujesz tych itemów. Bo ty też masz dużo pieniędzy (ponad 4 miliony) (20-10-2020, 09:40 AM)Zkeram napisał(a): Tak samo jak pod odwołaniem jakubbo007 - wykorzystywaliście nieuczciwie przewagę nad innymi graczami. Tutaj także jestem przeciwko unbanowi. A powiedz mi Zkeram czy ty czasem nie kopiujesz tych itemów. Bo ty też masz dużo pieniędzy (ponad 4 miliony) sorry nie wiem czemu mi sie zkopiowało
Nie zabiliśmy tym nikogo nawet pieniędzy nie wydaliśmy ( przynajmniej ja i Mati )
My te itemy tylko posiadaliśmy i nawet nie użyliśmy .Juz przeprosiłem ze ich nie oddałem a za to ma być Perm?
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |