Odwołanko |
1. Nick w grzeivo_YT
2. Data ukarania:30.07.2020 3. Nick osoby karzącej:Ewka25 4. Powód bana:NIE WIEM 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban:Bo kurde dostałem bana za byt, tak przypuszczam, a tak serio to za co , bo słowo "regulamin" jest oznaczane jako ponad 100 zasad napisanych + byt, za który ją dostałem bana. Proszę o wyjaśnienia...
Skończyło się beztroskie trollowanko i współpraca z boterami, cheaterami, ciche siedzenie na "legitnym" koncie mającym nie budzić podejrzeń, więc przyszedł czas na struganie pawiana na forum.
Za niedługo osoba, od której dostałeś bana wyśle kilka ciekawych i druzgocących dla ciebie ss i zgodnie z tradycją jak w przypadku podobnych sytuacji zamkniemy sprawę. Zanim to nastąpi najpierw wstęp do tematu ode mnie.
1
Z moim ip tak naprawdę to sprawa była wyjasniona, a tak naprawdę to pisze to odwołanie tylko dlatego żebyście uwierzyli, że zbanowaliscie tak naprawdę połowę swojego serwera i jedyne co mogę życzyć to powodzenia w rozwijaniu się serwera 30 osobowego ps. JK
(04-08-2020, 13:53 PM)Divo_YT napisał(a): Z moim ip tak naprawdę to sprawa była wyjasniona, a tak naprawdę to pisze to odwołanie tylko dlatego żebyście uwierzyli, że zbanowaliscie tak naprawdę połowę swojego serwera i jedyne co mogę życzyć to powodzenia w rozwijaniu się serwera 30 osobowego ps. JK 10 000 unikalnych wizyt (nie botów) w 4 edycji to jest dużo więcej niż 30 osób i wskazuje na dużo większą dzienną aktywność. Choćbyś nie wiem jak się starał to nie przekonasz nikogo, że jest inaczej. Jesteś skończony, trolle przemijają, dostają bany, a serwer żyje i idzie do przodu dalej, już od ponad 4 lat.
2
1
Najpierw zbanowałam jedno konto Divoo, za jakiś czas wbiłeś z Divo_YT i teraz piszesz odwołanie?
Tak jak Miro pokazał, ip masz powiązane z kefirem (mk) jak i z Scr4chem. Oboje zostali zbanowani, oboje bawili się we wrzucanie botów itd. W prywatnych wiadomościach ze Scr4chem widać, że pomagaliście sobie, próbowaliście zadziałać na szkodę serwera + tu mam inne dowody wskazujące na to, że ban jest słuszny. Podsumowując ban jest słuszny, ub nie będzie. Wasza grupka trolli nie jest nam potrzebna na serwerze, wielu było takich. Serwer działa dalej i ma się dobrze. Zgłaszam wątek do zamknięcia.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |