UnBan |
1. Nick w grze: TajchiPL
2. Data ukarania: 12.04.2020 godzina ok. 17:15 3. Nick osoby karzącej: Naten_ 4. Powód bana:X-Ray 5. Dlaczego uważam, że powinienem dostać unban: Jestem tego świadoma że postąpiłam nie fer używając wspomagacza(x-Ray). Coś mnie przykusiło, zrozumiałam że byłam nie fer w stosunku do graczy i sama do siebie. Przepraszam administrację za mój wielki błąd, bardzo tego żałuję co zrobiłam, i obiecuje że nie popełnię ponownie tego błędu. Była by możliwość 2 szansy? ☹️
Po tym co napisałaś myślę, że można dać Ci drugą szansę. Skrócenie bana do 7 dni lub gra na nowym koncie. Czekaj na wypowiedź administracji, która powie co i jak będzie z Tobą
![]() hej
![]() ![]()
według mnie zasługuje on na 2 szanse przeprosił i (najprawdopodobniej) żałuje on tego dlatego jestem za skróceniem bana
![]()
No dobra,skrucha jakaś jest. Myślę że można skrócić bana i dać ci drugą szanse
![]() ![]()
Korzystanie z x-raya zdecydowanie było nieuczciwe w stosunku do innych graczy, jesteś tego świadoma. Przyznałaś się, okazałaś skruchę i obiecałaś poprawę. Jestem za daniem drugiej szansy skracając bana do tygodnia, może dwóch bądź możliwością wykupienia unbana.
Widać, że żałujesz i jestem skłonny ku skróceniu bana/zmianie konta. Osobiście wolę opcję zmiany konta i rozpoczęcia gry na nowo, gdyż tunele zostają i jeżeli administracja natknęłaby się na nie ponownie, jest szansa, że przypadkowo zostaniesz ponownie zbanowana.
Ale to zależy od tego, którą opcję wybierzesz: 1. Skrócenie bana do 2/3 tygodni 2. Natychmiastowe rozpoczęcie nowej gry na nowym koncie/nicku ![]()
Okej założę to nowe konto.
Mam pytanie była by możliwość odzyskania działki na cv? Np dodanie mnie do niej. Niewiem czy to możliwe więc się pytam
Ale w momencie zmiany nicku zaczynasz od 0 więc raczej wątpię by była taka możliwość. Bo właśnie to ma być rodzaj kary.
![]()
Dziękuję za współpracę. Od teraz Twój nick to MilkaPL, a działkę możesz zachować. Wkleję Ci ją.
Wątek zgłaszam do zamknięcia ![]() ![]()
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |