Witaj, może chciałbyś się zarejestrować? Zarejestruj się  

Odwołanie od bana

1.Nick w grze: toshiHERE
2.Data ukarania:07.04.2020
3.Nick osoby karzącej: Najcik
4.Powód Bana: Afczarki są zabronione. Skyblock.
5.Dlaczego uważam ,że powinienem dostać unbana: dzień dobry, posiadałem afczarki i przepraszam, nie przeczytałem dokładnie regulaminu i bardzo mi z tym źle. To mój pierwszy ban na serwerze w minecraft, mogę obiecać usunięcie wszelkich afczarek i nie używanie ich nigdy więcej, regulamin już w całości przeczytałem. Myślę, że adekwatny będzie unban biorąc pod uwagę to, że to mój pierwszy ban (od razu na zawsze), mimo zachowania nie fair play nie zakłóciłem nikomu gry i zawsze staram się być pomocny na serwerze. Przepraszam jeszcze raz i liczę na zrozumienie Uśmiech

Po przeczytaniu treści myślę, że można dać Ci drugą szansę. Zrozumiałeś błąd i żałujesz. Skrócenie bana do 7 dni byłoby dobrą opcją.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.

Wchodząc na serwer akceptuje się regulamin, przyznałeś się, że nie przeczytałeś go w pełni. Wiesz, że zrobiłeś źle, przyznałeś się bez kłamania, że zrobiłeś afczarki. Jestem za daniem drugiej szansy, skróceniem bana lub możliwością jego wykupu na sklepie

A więc.. Szczere odwołanie, tak jak zasugerowałem. Bardzo dobrze się przyznales do tego co zle i najgorsze. Mam nadzieję że będziesz grzecznym fair-play graczem. Unban lub zmiana kary na 7 dni albo i krócej.

- SuperOski na telefonie

Szczere odwołanie, pisałam na pw z Twoim kolegą, bardzo kulturalna rozmowa. Jestem za tym żeby dać Ci drugą szansę w postaci skrócenia bana do 7dni bądź możliwości wykupienia unbana w naszym sklepie online. A i oczywiście po skończeniu kary usunięcia afczarek.  Decyzja należy do Najcika ponieważ to ona wymierzyła karę.

Edit: Przenoszę wątek do odpowiedniego działu.
1

Odwołanie się i przyznanie do winy jest - cenię.
To, ze to Twój pierwszy ban i spełnienie obietnicy poprawy daje mi możliwość skrócenia bana do tygodnia.
Następnej szansy nie będzie, więc uważaj, będę miała Cię na oku Oczko

Zamykam.
[Obrazek: 400_24_07_20_7_27_34.gif]
1

Użytkownicy przeglądający ten wątek:
1 gości