Skarga na gracza mamcheaty |
1. Nick oskarżającego:
kvs18892. Nick oskarżonego: mamcheaty 3. Opis sytuacji: Jest to skarga na gracza mamcheaty, ponieważ zabił mnie na moim gwarpie. Gwarp znajduje się na 3 stronie jakby ktoś pytał. 4. Data zdarzenia: 25.03.2020, ok. 13 5. Dowody w postaci screenów lub filmu: https://cdn.discordapp.com/attachments/685741744641277995/692344008869019668/unknown.png (link z discorda, bo załącznik za duży).
Na tym screenie widać ze umarłeś. Na chacie widać że zostałeś na nim zabity, więc on złamał regulamin, a dokładnie nie wiem który punkt. Jestem za zbanowaniem tego gracza.
- SuperOski na komputerze
Dzień zagłady jest blisko....
Myślę, że gracz zasługuje na warna lub bana - od kilku godzin do 3 dni. Wszystko zależy od administratora, który ukara, dodatkowo jeżeli straciłeś jakieś rzeczy gracz powinien Ci je zwrócić samemu lub za pośrednictwem administracji.
Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
Jestem zdania co inni wcześniej.Uważam,że jakaś kara się należy,jednak nie zbyt surowa.Ja bym dał bana na jeden dzień
Jestem za 3 dniowym banem, w momencie kiedy mnie zabito na gwarpie gracz który to zrobił został ukarany taką właśnie karą.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |