ODWIEDZINY [14] - xNightmaree i Lili57 |
Hej!
W tą nudną przerwę bez MW przychodzę do Was z kolejną częścią eventu "Odwiedziny"!
![]() Na creative odwiedzona została Lili57, która rozbudowywuje powoli swoje miasto. Zapraszam!
SURVIVAL
Wioska Ruild - tak właśnie nazywa się osada xNightmaree oraz Hide. Chłopaki naprawdę odwalili kawał dobrej roboty!
Dom xNightmaree oraz jego wystrój:
![]() ![]() ![]() Trzy domki, także zbudowane przez xNightmaree. Mi osobiście bardzo podoba się ten środkowy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Stajnia dla koni, niestety jeszcze pusta.
![]() ![]() Tutaj rozpoczyna się budowa nad dosyć ciekawym projektem, czyli "stolicą" całej wioski. Na razie są tutaj tylko mury - w przyszłości myślę, że będzie z tego coś więcej.
![]() Młyn nad farmą zboża, według mnie jest bardzo fajny.
![]() A tutaj dom drugiego z założycieli, czyli Hide. Jego dom jest piękny, a najbardziej podoba mi się duża ilość szczegółów.
![]() ![]() Końcowy screen z xNightmaree:
![]() CREATIVE
Na creative Lili57 rozbudowywuje ogromne miasto, w którym jest chyba dosłownie wszystko. Od sklepów, banków, biedronek po same więzienia, szkoły, kwiaciarnie i domki.
![]() Bank, a zaraz obok znajduje się szkoła.
![]() ![]() Kwiaciarnia. Gracze w takich miejscach mają swoje własne prace i biznes.
![]() ![]() ![]() Biuro Lili57, czyli pani burmistrz.
![]() Najwyższy budynek w mieście, który ma w sobie różnorodne sklepy.
![]() I klasyk, czyli biedronka
![]() ![]() Zaraz obok znajduje się kolejny sklep, czyli Lidl.
![]() A także fontanna szczęścia, do której wrzuca się LC (zgaduję, że to skrót od LiliCoin/LiliCoins). Bardzo podoba mi się cały zamysł własnej waluty oraz prac graczy. Naprawdę zapraszam, bo miasto jest bardzo ciekawe.
![]() Na sam koniec wrzucam dzielnicę z domami graczy, gdyż liczba budynków jest naprawdę OGROMNA i nie wiem, czy udałoby mi się je wszystkie uwiecznić na screenach - zapraszam do obejrzenia miasta na własne oczy.
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() [b]- Podsumowanie -[/b] Podsumowując... Zapraszam serdecznie do obejrzenia obu działek. Budowniczym życzę weny i motywacji do dalszego rozwijania budowli oraz żeby było w nich jeszcze więcej mieszkańców, gdyż macie bardzo ciekawe pomysły, a działki są
śliczne. Zapraszam również wszystkich do budowania... Do następnych "Odwiedzin"!
![]() ![]() ![]() ![]()
Gdybym umiał budować... Może dokończe na cv wyspę oraz na sv zacznę budowę swojej posesji oraz /clan home to sam się zgłoszę
![]() hej
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |