Prośba o ub |
1.Mój nick to Sheggy_
2.28-12.2019 15:15 3.osoba karzaca: MiroTcz 4.Działanie na szkody serwera 5. Chciałbym dostać unbana bo bardzo lubię ten serwer i chciałbym jeszcze na nim pograć. Przepraszam za moje zachowanie oraz obiecuje poprawę.
Oh boy, odwołanie składa się do tygodnia od bana.
- SuperOski na komputerze
Dzień zagłady jest blisko....
Tak jak napisał Superowski, odwołanie od bana według regulaminu można pisać tydzień po otrzymaniu kary(punkt 24 w regulaminie).
1
1
1
Jestem stanowczo na NIE.
Podanie powinno się składać w ciągu tygodnia od bana. W dodatku opis twojego podania nie jest zbytnio wystarczający.
(13-03-2020, 10:33 AM)Fifek napisał(a): Jestem na tak . Dobra... od kiedy to podanie? By the way to może podałbyś jakieś argumenty mówiące na ten temat? Bo takie bezsensowne coś, patrząc na to, że miałeś zwracaną uwagę kilka razy z tego co pamiętam mówi tylko o tym, że ignorujesz polecenia i dalej spamisz/nabijasz wiado... Cytat:Oh boy, odwołanie składa się do tygodnia od bana. Tak jak napisał Superowsk. Odwołanie można napisać maksymaknie do tygodnia od bana, ale fajnie, że przemyślałeś swoje zachowanie i chociaż napisałeś. Jakie typ "Działania na szkodę serwera" to był? Osobiście uważam, że widać lekką skruchę i chciałbyś powrócić, jeżeli nie było to nic "strasznego" to ban powinien według mnie być skrócony. MiroTcz karał więc to wszystko od niego zależy co i jak. Ludzie, przecież tu nikogo nie ma.
To samo co wyżej. Na dodatek twoja prośba nie wygląda, jakbyś żałował tego, co zrobiłeś.
Jestem na NIE
Tak jak SuperOski napisał,wciągu tygodnia się zgłasza prośbę u unban. Do tego,nie widać ani kropli szczerości w tym,brzmi to tak jak byś chciał dostać unbana i zrobić to samo jeszcze raz. Jestem na stanowczym nie.
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
1 gości |