Wywiad z Naten_13 |
Dobry wieczór wszystkim!
Dzisiaj jest ważny wtoreczek!
Przed nami całkiem NOWY wywiad - w dodatku udzielony przez osobę z Administracji - Naten_13
Aż się uśmiechnęłam przy czytaniu
Zapraszam wszystkich do lektury
PS - zachęcam do udzielenia starych lub nowych wywiadów! Stronka - wywiady
1) Na rozgrzewkę coś, co myślę, że każdy chciałby wiedzieć, mianowicie jak masz na imię i ile masz lat?
Naten_13: Mam na Imię Wiktor (Nie Natan) i mam 13 lat.
2) Jak długo jesteś na MineWorld?
Naten_13: Konkretnej daty niestety nie znam, ale gdzieś w okolicy Halloween 2017.
3) Pokaż i opisz nam swoją najlepszą miejscówkę, może być to fragment bazy, domku czy ładnego widoku.
Naten_13: Hmmm... To się często zmienia, bo skaczę z jedno projektu na drugi, ale obecnie Moim największym samodzielnym projektem jest powiedzmy "Replika" Dworca z Gdańska Głównego. Nadal nad nią pracuję w wolnym czasie i jestem z tej budowli bardzo dumny. Niestety nie zmieścił się na Screenie, ale wziąłem ujęcie z najważniejszej perspektywy
4) Jaka spotkała Cię najśmieszniejsza przygoda na MW? Co rozbawiło Cię do łez?
Naten_13: I to jeszcze jak, że mnie spotkała! I to nie jedna, a wiele! W zasadzie to tak wiele, że nie mogę się zdecydować, którą wybrać. A jak już jakąś wybiorę jakąś, to to, co tworzy, ją śmieszną jest, albo wpadka innego gracza, albo Inside Joke, więc niestety nie wymienię żadnej . Te Screeny powinny wiele powiedzieć:
5) Opowiedz o evencie, który Twoim zdaniem był najtrudniejszy, który sprawił, że puściły Ci nerwy przy kompie i którego, mam nadzieję że nie rozwaliłeś(aś)?
Naten_13: O jeju... Było ich kilka. Staram się zapominać o takich eventach, aby potem mnie nie dręczyły, ale jeden zapadł mi w pamięć. To był jeden z moich pierwszych eventów. Może nawet drugi. PARKOUR PRZEZ BIOMY. To jest jednocześnie mój ulubiony event i jednocześnie znienawidzony. Z tego co pamiętam to nie był jakoś trudny, ale wtedy jeszcze powiedzmy szczerze nie byłem najlepszy w Parkour. Skończyło się na tym, że wyszedłem z gry kilka razy, potem z Minecrafta, ale na końcu się wziąłem w garść i dokończyłem go.
6) Zrób sobie selfiaka - samemu bądź z przyjaciółmi, z którymi spędzasz najwięcej czasu na naszym serwerze i pokaż go.
Naten_13: Nie dam tu mojego zdjęcia, więc musicie się zadowolić jakimiś 3 losowymi Screenami z mojego folderu.
7) A teraz pytania z innej beczki: Jak wygląda Twój typowy dzień w tygodniu? Wstajesz, jesz śniadanie, zbierasz się do szkoły/pracy... I co dalej?
Naten_13: Okej więc dam taki, w którym nic specjalnego się nie dzieje:
Wstaję, ubieram się, idę do szkoły, wracam ze szkoły, odrabiam pracę domową, włączam komputer, idę spać.
8) Jakiego typu muzyki słuchasz? Odpowiedz o swoich upodobaniach i podlinkuj najlepszą, Twoim zdaniem, nute.
Naten_13: Głownie Rock, albo Alternatywny Rock. Moim ulubionym zespołem na ten moment to Queen. Ostatnio również słuchać trochę Daft Punk. I ponownie nie mogę się zdecydować, ale chyba "Radio Ga Ga" (Muzyka - 1), albo "Another One Bites the Dust" (Muzyka -2)
Odpowiem również na pytanie, którego nie zadałaś, czyli jakiej Muzyki nie lubię. Nie lubię obecnego Popu i Rapu. Wydają mi się po prostu Leniwe, takie same i ogólnie mi się nie podobają. Oczywiście jak we wszystkim są wyjątki, ale nadal...
9) Horror, komedia czy dramat? Podaj tytuł i opisz najlepszy film, który można obejrzeć w piątkowy wieczór.
Naten_13: Komedia. Osobiście nie oglądam wiele filmów, ale ostatnio oglądałem pewien film, ale nie jest on odpowiedni z polityką sieci Serwerów MineWorld, przez jedną osobą, na której bazowany jest ten film, więc podziękuję.
10) Społeczność graczy - masz steama? Jeżeli tak, możesz podzielić się swoim steam ID. Opowiedz o grze, w którą najczęściej grasz (prócz MC oczywiście ).
Naten_13: Tak, mam steam I mój steam ID to: [BRAK INFORMACJI]. Serio nie tak ciężko mnie znaleźć. Po prostu wpisz mój nick i mnie znajdź. Ale po co? I tak nie przyjmę
Ostatnio zacząłem grać w Dark Souls III, ale lubię też pogrywać w Sid Meier's Civilization V. Z gier na które czekam to HUMANKIND. Gra bardzo podobna do CiV, ale jednak nie. No wiele o niej nie wiadomo, ale i tak na nią czekam
11) Masz lub chciał byś mieć jakieś zwierzaki? Podziel się fotkami futrzaków!
Naten_13: Mam Psa, wabi się Safi i obecnie ma prawie 1 rok i 5 miesięcy.
12) Opowiedz zabawna historię, która przydarzyła Ci się w życiu bez klocków.
Naten_13: Tak jak w pytaniu 4. Jest ich dużo, nie mogę się zdecydować, Inside Joke, itd.
13) Masz może pytanie, które chciałbyś zadać administracji lub konkretnej osobie z naszego serwera? Jeżeli tak, to masz właśnie możliwość!
Naten_13: Tak. Do MilKiHinKi:
14) Stwórz własnego mema o tematyce MW! ( Link do zrobienia MEMA ).
Naten_13: Właściwie to już wcześniej zrobiłem kilka. Normalnie zrobiłbym nowego, ale ten nadal z jakiegoś powodu mnie śmieszy ^^
15) Na zakończenie wymyśl rymowankę o MW, wierzę, że Ci się uda!
Naten_13: Cztery Lagi, Makka-Pakka. Znów wybuchła jakaś drama!
Dziękujemy!
1
nono przynajmniej zespół prawidłowy. Obczaj The March Of The Black Queen, My Fairy King, Teo Torriatte, You Take My Breath Away; prawdziwe perełki, a z popularniejszych to Show Must Go On
1
|
Użytkownicy przeglądający ten wątek: |
2 gości |